В момента можем да кажем, че витамин D е обект на много дискусии, нали? Много се говори за връзката му с новия коронавирус. Факт е обаче, че всички ние трябва да поддържаме добри нива на витамин D в организма си.
Какво ще кажете за предаване на тази информация по друг начин? По-долу сме изготвили инфографика за ползите от витамин D и как да поддържаме високи нива на този витамин.

Витамин D

Избрахме това графично резюме, за да предадем по-ефективно най-важните моменти за нивата на витамин D в организма ни. Готино, нали? Създадохме тази инфографика от готовите шаблони в нашата платформа.

Използването на графичен абстрактен шаблон е много лесно. Ако сте абонат, просто отидете в нашата галерия и изберете най-подходящия за вас шаблон, кликнете върху него и започнете да създавате инфографиката си. Също така можете да изберете шаблон в работното си пространство. По този начин можете да изпробвате различни стилове и да изберете любимия си. Ако не сте абонат, можете да използвате шаблоните като вдъхновение за вашето творение или да инвестирате няколко долара за да имате достъп до всички функции на графиката.

И така, Научете в този видео урок по-долу как да създадете графично резюме за витамин D в Mind The Graph. 

Този видео урок показва как можете да създадете научна графична абстракция, като имате предвид графиката. Няма да ви се налага да започвате от нулата. Така ще е по-лесно да създадете нещо ефектно и интересно, за да съобщите за изследванията си, като изразходвате по-малко време. Ние превръщаме учените в дизайнери, за да увеличим тяхното въздействие!

Затова идеята на платформата е да имате пълна автономия, за да можете да комуникирате по-добре своите изследвания. По този начин всеки сантиметър от изображението ще съдържа необходимата информация.

 

Mind the Graph е онлайн платформа за създаване на научни инфографики, презентации и графични резюмета. Научете повече за използването на платформата, за да съобщите за научните си изследвания.

 

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони