Ta videoposnetek vam prikazuje, kako ustvariti infografiko v storitvi Mind the Graph. Spletna stran infografske predloge našim uporabnikom, da jim ni treba začeti s praznim platnom. To je najboljši način, da prihranite čas in ustvarite nekaj privlačnega.

V spodnjem videoposnetku se naučite, kako ustvariti infografiko v programu Mind the Graph. Tema tedna je infografika "štirje koraki".

 

Učni video o tem, kako ustvariti privlačno infografiko z znanstvenimi ilustracijami na Mind the Graph, izdelovalec infografik za znanstvenike in akademike. Znanstvenike spreminjamo v oblikovalce, da bi povečali njihovo udarci!

Uporaba programa za izdelavo infografik je zelo preprosta, kar si lahko ogledate v našem videoposnetku z navodili.

Izberite najboljše ilustracije z vašega področja, spremenite barve in ozadje ter ustvarite edinstveno in čudovito infografiko. V učnem videoposnetku so vizualni nasveti, ki vam pomagajo pri uporabi barv, ilustracij in grafov, da podatke spremenite v vizualne podobe, ki pripovedujejo jasno zgodbo.

Če ste naročnik samo Pojdite v našo galerijo in izberite najboljšo predlogo, kliknite nanjo in začnite ustvarjati infografiko. Predlogo lahko izberete tudi znotraj delovnega prostora. Na ta način lahko preizkusite različne sloge in izberete svojega najljubšega. Če niste naročnik, lahko predloge uporabite kot navdih za svoje ustvarjanje ali pa vložite nekaj dolarjev za dostop do vseh funkcij grafa.

Mind the Graph je spletna platforma za ustvarjanje znanstvenih infografik, predstavitev in grafičnih povzetkov. Naučite se, kako uporabiti različne ilustracije v svojem grafičnem izvlečku.

Če si želite ogledati več čudovitih predlog: https://mindthegraph.com/templates/

Če želite začeti brezplačno uporabljati Mind the Graph: https://mindthegraph.com/

Naučite se, kako izdelati infografiko: https://goo.gl/MYBmRd.

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge