Pozdravljeni! Morda veste, da je petek dan, ko delimo nove znanstvene ilustracije, ki so na voljo na spletni strani mind the graph. Ta teden smo dodali več ekskluzivnih ilustracij s področja znanosti o življenju. Naše ilustracije so na voljo vsem uporabnikom programa mind the graph (tudi brezplačnim uporabnikom).

V tem prispevku si oglejte najnovejše ilustracije s področja naravoslovja, vendar ne pozabite, da so spodnje slike le majhen vzorec naše celotne knjižnice. Če želite dostopati do vseh ilustracij, preprosto začnite z uporabo miselnega grafa.

Kmetijstvo in agronomija

Kmet in polje nasada

ilustracija kmeta in plantaže

Gnojila in pesticidi

gnojilo pesticid

Kmečke živali

ilustracija krave na kmetiji

Sončnica - s koreninami, stebli in listi

sončnice

Laboratorijske živali in poskusi in vivo 

Napredovanje tumorja pri podganah

ilustracija tumorja podgane

Postopek punkcije Cecal Ligation pri miši

ilustracija cekuma podgane

Postavitev glavnega katetra pri beaglu

postopek beagle ilustracija 1

Krmni peleti

peleti za krmo za živali

Želim uporabiti ilustracije iz naravoslovnih ved, ki so v mislih v grafu. Kako lahko to storim?

Mind the Graph je spletna platforma, ki znanstvenikom in učiteljem omogoča, da na privlačen in profesionalen način ustvarijo svoje predstavitve, dokumente in grafične izvlečke. Zato jo lahko brezplačno preizkusite in preverite vse razpoložljive ilustracije. Poleg tega lahko slike kombinirate z oblikami, grafikoni, besedilom in naložite lastne slike ter tako ustvarite celotno predstavitev. Brezplačni uporabnik ste lahko, dokler želite, vendar boste imeli omejene funkcije.

Z nekaj dolarji na mesec pa lahko izkusite neomejene funkcije. Poleg tega boste lahko brez dodatnih stroškov zahtevali nove ilustracije. Pravzaprav večina naših ilustracij temelji na zahtevah naših naročnikov. Neverjetno, kajne?

Imamo tudi center za pomoč z več učnimi gradivi in našim pogoji uporabe. Če pa še vedno dvomite, se obrnite na nas na contact@mindthegraph.com.

Se počutite pripravljeni za začetek?

znanstvene ilustracije z grafom

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge