Bună ziua! După cum probabil știți, vineri este ziua în care împărtășim noile ilustrații științifice disponibile pe mind the graph. Săptămâna aceasta am adăugat mai multe ilustrații exclusive din domeniul științelor vieții. Ilustrațiile noastre sunt disponibile pentru toți utilizatorii mind the graph (inclusiv pentru utilizatorii gratuiți).

Consultați această postare pentru a vedea cele mai noi ilustrații din domeniul științelor vieții, dar nu uitați că aceste figuri de mai jos reprezintă doar un mic eșantion din biblioteca noastră completă. Pentru a accesa toate ilustrațiile, trebuie doar să începeți să folosiți mind the graph.

Ilustrații de agricultură și agronomie

Fermier și câmp de plantație

fermier și ilustrație de plantație

Îngrășăminte și pesticide

îngrășământ pesticid

Animale de fermă

vacă fermă ilustrare

Floarea-soarelui - cu rădăcini, tulpini și frunze

floarea-soarelui

Animale de laborator și experimente in vivo 

Progresia tumorii la șobolani

ilustrare tumoră de șobolan

Procedura de puncție a ligaturii cecale la șoarece

ilustrare cecală de șobolan

Plasarea cateterului cefalic Beagle

ilustrația procedurii beagle 1

Peleți pentru furaje

peleți pentru hrana animalelor

Vreau să folosesc ilustrații din științele vieții din mintea graficului. Cum pot face acest lucru?

Mind the Graph este o platformă online care permite oamenilor de știință și profesorilor să își creeze propriile prezentări, lucrări și abstracte grafice într-un mod atractiv și profesional. Așadar, o puteți încerca gratuit și puteți verifica toate ilustrațiile disponibile. În plus, puteți combina figurile cu forme, grafice, text și încărca propriile imagini pentru a realiza o prezentare completă. Poți fi utilizator gratuit cât timp dorești, dar vei avea caracteristici limitate.

Cu toate acestea, cu câțiva dolari pe lună puteți experimentați caracteristici nelimitate. În plus, veți putea solicita noi ilustrații fără costuri suplimentare. De fapt, cele mai multe dintre ilustrațiile noastre se bazează pe cererile abonaților noștri. Uimitor, nu-i așa?

Avem, de asemenea, un centru de asistență cu mai multe tutoriale și cu termeni de utilizare. Dar dacă aveți încă îndoieli, contactați-ne pe contact@mindthegraph.com

Vă simțiți gata să începeți?

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane