Pentru studenții de la licență și de la masterat în științele biomedicale, este obișnuit să se confrunte cu necesitatea de a crea științific ilustrații pentru postere, lucrări sau pentru un test educațional, nu-i așa? Adesea aveți nevoie de scheme și cifre pentru a îmbunătăți aspectul lucrării și, prin urmare, creșterea vizibilității de ceea ce faceți.

Dar, unde le găsești sau, mai degrabă, cum se creează ilustrații științifice? Lasă-mă să ghicesc.

Dacă nu sunteți priceput în Photoshop sau Illustrator, ceea ce reprezintă marea majoritate a Life Știință, Sănătate și studenții de la Biomedical, probabil că mergeți la Google Images, de exemplu, și petreceți câteva minute, dacă nu chiar ore, încercând să găsiți ceea ce vă trebuie. Dar nu întotdeauna găsiți exact ilustrațiile potrivite, nu-i așa? Și dacă găsiți, una este 2D, cealaltă 3D, cealaltă are un fundal colorat deranjant, și așa mai departe.

Acesta a fost cazul meu în multe momente, când îmi făceam doctoratul. Din fericire pentru dumneavoastră, există noi modalități de a crea ilustrații științifice frumoase.

Mind the Graph această platformă oferă mii de ilustrații științifice, pe care le puteți utiliza direct online. Toate sunt în același stil și sunt atât de frumoase! Le puteți folosi în bannere, postere pentru conferințe, articole științifice, cursuri și așa mai departe. Este bine lucrată și completă. În plus, dacă nu găsești ceea ce ai nevoie, ei vor adăuga noi ilustrații la cerere pentru tine. În platformă poți insera imagini, grafice, edita fundalul imaginii, etc. și personaliza totul cum ai nevoie pentru a-ți crea propria figură științifică unică. Punctul forte este calitatea și varietatea ilustrațiilor din domeniul științelor vieții, biomedicinei și sănătății.ilustrații științificeIată cum funcționează

Navigarea pe Google Images a devenit o pierdere de timp, sincer!

De asemenea, puteți încerca Banca Servier, care este creat de o industrie farmaceutică ce oferă imagini editabile în ppt. Este la îndemână pentru scheme simple, dar până la urmă găsești totul (și chiar mai mult) în Mind the Graph.

Important: ambele platforme sunt oferite sub licență Creative Commons (CC), ceea ce înseamnă că puteți utiliza serviciile online și puteți edita imaginile din platformă fără a plăti nimic. Trebuie doar să le citați. Utilizați, partajați și bucurați-vă!

Oamenii vor fi atrași de ceea ce creezi și te vor înțelege mai bine!

Apropo, acesta este genul de ilustrații pe care le găsiți în acest site online gratuit. infografic producător. De ce nu încerci de unul singur? Este gratuit!ilustrații științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane