For bachelor- og kandidatstuderende i biomedicinske videnskaber er det almindeligt at stå over for behovet for at skabe videnskabelige illustrationer til plakater, artikler eller til en pædagogisk analyse, er det ikke? Du har ofte brug for skemaer og figurer for at forbedre udseendet af arbejdet og derfor, øge synligheden af, hvad du laver.

Men hvor finder man dem, eller rettere, hvor finder man dem? Hvordan laver man videnskabelige illustrationer?? Lad mig gætte.

Hvis du ikke er god til Photoshop eller Illustrator, hvilket langt de fleste studerende inden for biovidenskab, sundhed og biomedicin er, går du sandsynligvis ind på Google Billeder og bruger flere minutter, hvis ikke timer, på at finde det, du har brug for. Men du finder ikke altid de helt rigtige illustrationer, gør du? Og hvis du finder, er den ene 2D, den anden 3D, den anden har en forstyrrende farverig baggrund og så videre.

Det var mit tilfælde mange gange, da jeg lavede min ph.d.. Heldigvis for dig er der nye måder at skabe smukke videnskabelige illustrationer på.

Mind the Graph Denne platform tilbyder tusindvis af videnskabelige illustrationer, som du kan bruge direkte online. De er alle i samme stil og så smukke! Du kan bruge dem i bannere, plakater til konferencer, videnskabelige artikler, undervisning og så videre. Det er godt udformet og komplet. Og hvis du ikke finder det, du har brug for, tilføjer de nye illustrationer til dig efter behov. I platformen kan du indsætte billeder, diagrammer, redigere billedbaggrunden osv. og tilpasse alt, hvad du har brug for til at skabe din egen unikke videnskabelige figur. Højdepunktet er kvaliteten og variationen af illustrationer inden for biovidenskab, biomedicin og sundhed.videnskabelige illustrationerSådan fungerer det

At browse Google Images blev helt ærligt spild af tid!

Du kan også prøve Servier bank, som er skabt af en farmaceutisk industri, der tilbyder redigerbare billeder i ppt. Det er praktisk til simple skemaer, men i sidste ende finder du det hele (og mere til) i Mind the Graph.

Vigtigt: Begge platforme tilbydes under Creative Commons (CC) licens, hvilket betyder, at du kan bruge onlinetjenesterne og redigere billederne i platformen uden at betale noget. Du skal bare citere dem. Brug, del og nyd!

Folk vil blive tiltrukket af det, du skaber, og vil forstå dig bedre!

Det er forresten den slags illustrationer, du finder i denne gratis online infographic maker. Hvorfor prøver du ikke selv? Det er gratis!videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner