Resursele vizuale sunt puternice pentru a comunica mai bine în domeniul științei. Ilustrațiile științifice sunt un bun exemplu în acest sens. Prin intermediul ilustrațiilor puteți arăta detalii, explica procese și căi, iar publicul dumneavoastră poate vizualiza ceea ce spuneți. De asemenea, ilustrațiile au un impact mai mic decât o fotografie. Așadar, le puteți folosi pentru a explica operațiile sau procedurile medicale, de exemplu. Uimitor, nu-i așa? Cu toate acestea, uneori nu este ușor să găsești ilustrații științifice exacte.

Gândindu-ne la asta, am creat Mind the Graph, o platformă online pentru a îmbunătăți comunicarea în domeniul științei. Pe platforma noastră puteți găsi peste 8.000 de ilustrații științifice disponibile. Este o bibliotecă imensă de imagini care să ajute oamenii de știință. De asemenea, realizăm ilustrații la cerere pe baza solicitărilor abonaților noștri.

Dacă sunteți un utilizator Mind the Graph, probabil că știți deja toate acestea. De asemenea, probabil că aveți ilustrație preferatăNu-i așa?

Acum puteți avea propria bibliotecă de ilustrații științifice pe Mind the Graph

Astfel, top 5, top 10 sau top 50 sunt la un singur clic distanță. Este ușor să alegeți și să vă găsiți favoriții. Aruncați o privire la acest tutorial:

Puteți face clic pe ilustrația de pe pânză și apoi pe pictograma stea:

previzualizare_130491

Sau puteți selecta ilustrațiile direct din meniul de pictograme:

preview_130491 (1)

Acum, ilustrațiile pe care le-ați ales vor fi disponibile în permanență în biblioteca dvs. personală:

previzualizare_130491 (2)

Și dacă am nevoie de o altă ilustrație?

Cele mai multe dintre ilustrațiile noastre se bazează pe cererile abonaților noștri. Așadar, dacă vă lipsește vreo ilustrație, o puteți solicita fără costuri suplimentare. Uimitor, nu-i așa? Planul premium are caracteristici nelimitate. 

Am cerut o ilustrație. Unde o pot găsi?

Când ilustrațiile sunt gata, acestea devin disponibile pe platforma noastră. Dacă ați solicitat o ilustrație, veți primi un e-mail prin care veți fi anunțat că cererea dvs. este gata. Dar acum aceste ilustrații sunt adăugate la biblioteca dvs. personală, astfel încât să le puteți găsi mai ușor.

Începeți astăzi să vă creați biblioteca personală. Și nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul și ilustrațiile dvs. de top: contact@mindthegraph.com

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane