Visuaalinen resurssit ovat tehokkaita kommunikoimaan paremmin tiede. Tieteellinen kuvitukset ovat hyvä esimerkki siitä. Kuvitusten avulla voit näyttää yksityiskohtia, selittää prosesseja ja polkuja, ja yleisösi voi visualisoida sanomasi. Lisäksi kuvitukset aiheuttavat vähemmän vaikutusta kuin valokuva. Niitä voi siis käyttää leikkausten tai kuvien selittämiseen. lääketieteellinen esimerkiksi menettelyt. AmazingEikö niin? Joskus ei kuitenkaan ole helppoa löytää tarkkoja tietoja. tieteelliset kuvitukset.

Sitä ajatellen loimme Mind the Graph, verkkoalusta, jolla parannetaan viestintä tieteessä. Alustaltamme löydät yli 8.000 tieteellistä kuvitusta. Se on valtava kuvakirjasto, joka auttaa tutkijoita. Lisäksi teemme tilauksesta kuvituksia tilaajiemme pyyntöjen perusteella.

Jos olet Mind the Graph käyttäjä luultavasti tiedät jo kaiken tämän. Lisäksi sinulla on luultavasti suosikkikuvitusEikö niin?

Nyt sinulla voi olla oma tieteellinen kuvituskirjasto Mind the Graph:ssä.

Joten top 5, top 10 tai top 50 ovat vain yhden napsautuksen päässä. Suosikkisi on helppo valita ja löytää. Tutustu tähän ohjeeseen:

Voit napsauttaa kuvaa kankaalla ja napsauttaa sitten tähtikuvaketta:

esikatselu_130491

Voit myös valita kuvitukset suoraan kuvakkeiden valikosta:

preview_130491 (1)

Nyt valitsemasi kuvitukset ovat aina saatavilla henkilökohtaisessa kirjastossasi:

preview_130491 (2)

Entä jos tarvitsen toisenlaista kuvitusta?

Suurin osa kuvituksistamme perustuu tilaajiemme pyyntöihin. Jos siis kaipaat jotain kuvitusta, voit pyytää sitä ilman lisäkustannuksia. Eikö olekin uskomatonta? Premium-paketissa on rajattomasti ominaisuuksia. 

Pyysin kuvitusta. Mistä löydän sen?

Kun kuvitukset ovat valmiita, ne tulevat saataville alustallemme. Jos olet pyytänyt kuvitusta, saat sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että pyyntösi on valmis. Nyt nämä kuvitukset lisätään henkilökohtaiseen kirjastoosi, joten löydät ne helpommin.

Aloita jo tänään henkilökohtaisen kirjastosi luominen. Lähetä meille palautetta ja parhaita kuvituksia: contact@mindthegraph.com.

mind the graph tieteelliset kuvitukset

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit