Οπτική οι πόροι είναι ισχυροί για να επικοινωνούν καλύτερα σε επιστήμη. Επιστημονικό οι εικόνες είναι ένα καλό παράδειγμα. Χρησιμοποιώντας εικονογραφήσεις μπορείτε να δείξετε λεπτομέρειες, να εξηγήσετε τη διαδικασία και τις διαδρομές και το ακροατήριό σας να οπτικοποιήσει αυτό που λέτε. Επίσης, οι εικονογραφήσεις προκαλούν λιγότερο αντίκτυπο από μια φωτογραφία. Έτσι, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να εξηγήσετε χειρουργικές επεμβάσεις ή ιατρική διαδικασίες, για παράδειγμα. Καταπληκτικό, σωστά; Ωστόσο, μερικές φορές δεν είναι εύκολο να βρείτε ακριβή επιστημονικές απεικονίσεις.

Σκεπτόμενοι το θέμα, δημιουργήσαμε Mind the Graph, μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τη βελτίωση επικοινωνία στην επιστήμη. Στην πλατφόρμα μας μπορείτε να βρείτε πάνω από 8.000 διαθέσιμες επιστημονικές απεικονίσεις. Πρόκειται για μια τεράστια βιβλιοθήκη εικόνων που θα βοηθήσει τους επιστήμονες. Επίσης, φτιάχνουμε εικονογραφήσεις κατά παραγγελία με βάση τα αιτήματα των συνδρομητών μας.

Εάν είστε Mind the Graph ο χρήστης πιθανότατα τα ξέρει ήδη όλα αυτά. Επίσης, πιθανότατα έχετε το αγαπημένη εικονογράφηση, σωστά;

Τώρα μπορείτε να έχετε τη δική σας βιβλιοθήκη επιστημονικών εικονογραφήσεων στο Mind the Graph

Έτσι, οι 5, 10 ή 50 καλύτερες θέσεις σας είναι μόνο ένα κλικ μακριά. Είναι εύκολο να επιλέξετε και να βρείτε τα αγαπημένα σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σεμινάριο:

Μπορείτε να κάνετε κλικ στην απεικόνιση στον καμβά και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι:

preview_130491

Ή μπορείτε να επιλέξετε απεικονίσεις απευθείας από το μενού εικονιδίων:

preview_130491 (1)

Τώρα, οι εικόνες που επιλέξατε θα είναι πάντα διαθέσιμες στην προσωπική σας βιβλιοθήκη:

preview_130491 (2)

Και αν χρειάζομαι διαφορετική απεικόνιση;

Οι περισσότερες εικονογραφήσεις μας βασίζονται σε αιτήματα των συνδρομητών μας. Έτσι, αν σας λείπει κάποια εικονογράφηση, μπορείτε να την ζητήσετε χωρίς επιπλέον κόστος. Καταπληκτικό, σωστά; Το premium πακέτο έχει απεριόριστες δυνατότητες. 

Ζήτησα μια εικονογράφηση. Πού μπορώ να τη βρω;

Όταν οι εικονογραφήσεις είναι έτοιμες, γίνονται διαθέσιμες στην πλατφόρμα μας. Εάν ζητήσατε μια εικονογράφηση, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ενημερώνει ότι η αίτησή σας είναι έτοιμη. Αλλά τώρα αυτές οι εικονογραφήσεις προστίθενται στην προσωπική σας βιβλιοθήκη, ώστε να μπορείτε να τις βρίσκετε με ευκολότερο τρόπο.

Ξεκινήστε σήμερα να δημιουργείτε την προσωπική σας βιβλιοθήκη. Και μη διστάσετε να μας στείλετε τα σχόλιά σας και τις καλύτερες εικόνες σας: contact@mindthegraph.com

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα