Dacă sunteți unul dintre utilizatorii noștri, probabil ați observat că Mind the Graph trece prin câteva schimbări. Ne îmbunătățim platforma în fiecare zi pentru a o face și mai relevantă pentru comunicarea științifică și pentru dumneavoastră.

Și nu am terminat încă. Mai sunt încă multe surprize care ne așteaptă!

În ultimele zile, utilizatorii noștri ne-au trimis e-mailuri în care ne-au spus cât de încântați sunt de noile actualizări disponibile în biblioteca noastră de ilustrații. Dacă nu le-ați văzut încă, nu pierdeți timpul și conectați-vă!

Iată doar o mostră din ceea ce veți vedea la biblioteca de ilustrații din cadrul platformei noastre. Toate ilustrațiile sunt disponibile pentru toți utilizatorii!biblioteca de ilustrații

Iată câteva ilustrații pentru bariera hemato-encefalică. A cerere din partea unuia dintre utilizatorii noștri Premium!

Biblioteca de ilustrații

De asemenea, am realizat câteva ilustrații pentru activități sportive. Ce-ar fi să le folosiți pentru o prezentare sau un dosar?

biblioteca de ilustrații

Pe acestea le-am făcut doar pentru distracție. Glumesc!

Fotografierea șoarecilor morți poate fi un pic prea dezgustătoare pentru lucrări sau prezentări științifice. Așadar, ce-ar fi dacă ați putea folosi în schimb aceste ilustrații? Dați-i drumul! Toate se află în biblioteca noastră de ilustrații!

biblioteca de ilustrații

Puteți găsi toate aceste ilustrații și multe altele pe platforma noastră! Dacă nu găsești ceea ce ai nevoie, devino un Utilizator Premium și solicitați câte ilustrații doriți la cel mai mic preț de pe piață!

Sunteți curioși de biblioteca noastră de ilustrații?biblioteca de ilustrații

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane