Hvis du er en af vores brugere, har du sikkert bemærket, at Mind the Graph gennemgår nogle ændringer. Vi forbedrer vores platform hver dag for at gøre den endnu mere relevant for videnskabskommunikation og for dig.

Og vi er ikke færdige endnu. Der er stadig mange overraskelser på vej!

I de sidste par dage har vores brugere sendt os e-mails om, hvor begejstrede de er for de nye opdateringer, der er tilgængelige på vores illustrationsbibliotek. Hvis du ikke har set dem endnu, så spild ikke tiden og log ind!

Her er blot en smagsprøve på, hvad du kan se i illustrationsbiblioteket på vores platform. Alle illustrationer er tilgængelige for alle brugere!Illustrationsbibliotek

Her er nogle illustrationer af hjernens blodbarriere. A anmodning fra en af vores Premium-brugere!

Illustrationsbibliotek

Vi har også lavet nogle illustrationer til sportsaktiviteter. Hvad med at bruge dem til en præsentation eller en folder?

Illustrationsbibliotek

Dem her lavede vi bare for sjov. Jeg laver sjov!

At tage billeder af døde mus kan være lidt for ulækkert til videnskabelige artikler eller præsentationer. Så hvad nu, hvis du kunne bruge disse illustrationer i stedet? Så værsgo! De findes alle i vores illustrationsbibliotek!

Illustrationsbibliotek

Du kan finde alle disse illustrationer og mange flere på vores platform! Hvis du ikke finder, hvad du har brug for, så bliv en Premium-bruger og bestil så mange illustrationer, du vil, til markedets laveste pris!

Er du nysgerrig på vores illustrationsbibliotek?Illustrationsbibliotek

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner