Om du är en av våra användare har du säkert märkt att Mind the Graph genomgår en del förändringar. Vi förbättrar vår plattform varje dag för att göra den ännu mer relevant för vetenskapskommunikation och för dig.

Och vi är inte klara än. Vi har fortfarande många överraskningar på gång!

Under de senaste dagarna har våra användare skickat e-post till oss och berättat hur glada de är över de nya uppdateringarna i vårt illustrationsbibliotek. Om du inte har sett dem ännu, slösa inte tid och logga in!

Här är bara ett smakprov på vad du kan se i illustrationsbiblioteket i vår plattform. Alla illustrationer är tillgängliga för alla användare!illustrationsbibliotek

Här är några illustrationer för hjärnans blodbarriär. A förfrågan från en av våra Premium-användare!

Bibliotek med illustrationer

Vi gjorde också några illustrationer för sportaktiviteter. Vad sägs om att använda dem till en presentation eller en mapp?

bibliotek för illustrationer

De här gjorde vi bara på skoj. Jag skojar bara!

Att ta bilder av döda möss kan vara lite väl äckligt för vetenskapliga artiklar eller presentationer. Så vad sägs om att använda dessa illustrationer istället? Varsågod! De finns alla i vårt illustrationsbibliotek!

bibliotek för illustrationer

Alla dessa illustrationer och många fler hittar du på vår plattform! Om du inte hittar vad du behöver kan du bli en Premiumanvändare och beställ så många illustrationer du vill till marknadens lägsta pris!

Är du nyfiken på vårt illustrationsbibliotek?bibliotek för illustrationer

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar