Als je een van onze gebruikers bent, heb je waarschijnlijk gemerkt dat Mind the Graph een aantal veranderingen doormaakt. We verbeteren ons platform elke dag om het nog relevanter te maken voor wetenschapscommunicatie en voor jou.

En we zijn nog niet klaar. Er komen nog veel verrassingen aan!

De afgelopen dagen hebben onze gebruikers ons e-mails gestuurd over hoe blij ze zijn met de nieuwe updates in onze illustratiebibliotheek. Als u ze nog niet heeft gezien, verspil dan geen tijd en log in!

Hier is slechts een voorproefje van wat u zult zien in de illustraties bibliotheek binnen ons platform. Alle illustraties zijn beschikbaar voor alle gebruikers!illustratie bibliotheek

Hier zijn enkele illustraties voor de hersenbloedbarrière. A verzoek van een van onze Premium gebruikers!

Illustraties bibliotheek

We hebben ook enkele illustraties gemaakt voor sportactiviteiten. Wat dacht je ervan om ze te gebruiken voor een presentatie of een folder?

illustraties bibliotheek

Deze hebben we voor de lol gemaakt. Ik maak een grapje!

Foto's maken van dode muizen kan een beetje te walgelijk zijn voor wetenschappelijke papers of presentaties. Dus, wat als je in plaats daarvan deze illustraties zou kunnen gebruiken? Ga je gang! Ze staan allemaal in onze illustratiebibliotheek!

illustraties bibliotheek

U kunt al deze illustraties en nog veel meer vinden op ons platform! Als je niet vindt wat je nodig hebt, word dan een Premium gebruiker en vraag zoveel illustraties aan als u wilt tegen de laagste prijs op de markt!

Bent u benieuwd naar onze bibliotheek met illustraties?illustraties bibliotheek

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen