Ei ole helppoa olla lääkäri. Sen lisäksi, että olet jatkuvasti ajan tasalla uusista menettelytavoista ja tekniikoista, sinun on oltava myös hyvin taitava viestinnässä. Jos potilaat ymmärtävät menettelyn ja luottavat sinuun, hoidolla on paremmat mahdollisuudet onnistua. Syöpälääkäreiden on osattava keskustella potilaidensa kanssa, jotta he voivat selittää diagnoosin, kirurgiset toimenpiteet tai erilaiset hoitomuodot. Joskus ei ole helppoa selittää, miksi kannattaa valita kirurgia, kimioterapia, hormonaalinen terapia tai terapia direcionada. Samaan aikaan onkologin on kuitenkin huolehdittava siitä, että hän saa tukea ja työskennellä muiden erikoislääkäreiden kanssa, jotta hän voi edistää potilaiden henkistä hyvinvointia.

O poder de uma boa comunicação entre pacientes e médicos

Puutteellinen tai puutteellinen diagnoosin selittäminen voi lisätä syövän arvostusta, eikä siitä ole hyötyä potilaille. De acordo com a escola europeia de oncologia , ” o estigma tuottaa hiljaisuutta, joka ruokkii lääkettä, ja tietämättömyyttä, joka ruokkii estigmaa. Syöpään sairastuneiden ihmisten elämää helpottaa, jos tämä vihamielinen syyllistyminen lopetetaan. Lisäksi se voi muuttaa kansalaisten asenteita suhteessa ennaltaehkäisyyn ja ennaltaehkäisevään tunnistamiseen".

"Estigmalla on myös tärkeä rooli sosiaalisesti laajemmalla tasolla, mikä auttaa tekemään syövästä ja siitä kärsivistä potilaista näkymättömiä, huolehtii siitä, että julkisesta keskustelusta tiedotetaan, ja ylläpitää tiedotus- ja kehittämistoimintaa, joka heikentää mahdollisuuksia lisätä tietoisuutta syövän ehkäisevistä riskeistä ja syövän varhaisen toteamisen tärkeydestä. "

Lääketieteellisen kuvan käyttäminen tarkasti ja yksinkertaisesti voi lisätä potilaiden luottamusta.

Valokuvat ja oppikirjat syövästä ja kasvaimista voivat tuoda enemmän tietoa ihmisille, potilaille ja heidän perheilleen. Tämän vuoksi lääketieteellisen kuvan on oltava seuraava é uma ferramenta poderosa para se comunicar melhor. Kuvitukset ovat ystävällisiä ja helppotajuisia ja ne tehostavat todellisen valokuvan vaikutusta.

Julkaisemme miljoonia kuvia lääketieteellisistä kuvista. , muitas delas de oncologia. Alla on muutamia esimerkkejä. Kaikki nämä kuvat ovat saatavilla Mind the Graph:ssä, jotta voit laatia esityksiä, tiedotteita, esittelyjä ja kaikkea muuta, mitä haluat tehdä ja keskustella potilaiden kanssa.

preview_79936 (2)

Suurin osa kuvistamme pohjautuu asiakkaidemme pyyntöihin. Jos haluat parantaa viestintäänne, kokeile Mind the Graph:tä nyt:

start_get

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit