Την Παρασκευή είναι η μέρα που παρουσιάζουμε τις νέες επιστημονικές και ιατρικές απεικονίσεις μας που επιτρέπουν στους χρήστες μας να δημιουργούν βραβευμένες επιστημονικές αφίσες. Έχουμε ήδη πάνω από οκτώ χιλιάδες απεικονίσεις στη βιβλιοθήκη μας που είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του mind the graph (συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν χρηστών). Με αυτές τις εικονογραφήσεις μπορείτε να δημιουργήσετε γραφικές περιλήψεις, infographics, εργασίες, αφίσες, μαθήματα και οτιδήποτε άλλο θέλετε. Έτσι, αν είστε χρήστης του mind the graph, μην ξεχνάτε να ελέγχετε τα νέα κάθε εβδομάδα στο ιστολόγιο ή την πλατφόρμα μας. Αλλά, αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το Mind the Graph, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα δωρεάν.

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

Ας δούμε λοιπόν τις νέες ιατρικές απεικονίσεις

Ανθρώπινη καρδιά με περικάρδιο

περικάρδιο καρδιάς

Ανθρώπινα συναισθήματα και συμπτώματα

ανθρώπινες συγκινήσεις

Αυτοφαγία

autophagy medical illustrations mind the graph

Νεφροί από διάφορα είδη ζώων 

νεφρό βοοειδών

Στρώματα κερατοειδούς και στρώματα πλακούντα

στρώματα κερατοειδούς

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις απεικονίσεις του Mind the graph στις δημοσιεύσεις μου;

Ναι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mind the Graph δωρεάν για να αποκτήσετε πρόσβαση σε χιλιάδες επιστημονικές απεικονίσεις. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Αλλά το δωρεάν σχέδιο δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες και ως δωρεάν χρήστης πρέπει να αναφέρετε το Mind the Graph και να διατηρήσετε το υδατογράφημα. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό αν είστε συνδρομητής.

Επίσης, οι περισσότερες εικονογραφήσεις μας βασίζονται σε αιτήματα των συνδρομητών μας. Έτσι, αν σας λείπει κάποια εικονογράφηση, μπορείτε να την ζητήσετε χωρίς επιπλέον κόστος. Καταπληκτικό, σωστά; Το πρόγραμμα premium έχει απεριόριστα χαρακτηριστικά. Έτσι, αν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα:

get_updated

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα