Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τις νέες επιστημονικές απεικονίσεις του Mind the Graph. Όπως γνωρίζετε, κάθε εβδομάδα προσθέτουμε νέες επιστημονικές απεικονίσεις στη βιβλιοθήκη μας στο Mind the Graph. Έχουμε ήδη πάνω από οκτώ χιλιάδες εικονογραφήσεις τώρα και όλες είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του γραφήματος (συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν χρηστών). Επιπλέον, οι περισσότερες από τις εικονογραφήσεις μας βασίζονται σε αιτήματα των συνδρομητών μας. Έτσι, αν είστε συνδρομητής, μπορείτε να ζητήσετε νέες εικονογραφήσεις χωρίς επιπλέον κόστος. Ωστόσο, αν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, αλλά θέλετε να παρουσιάσετε τα αποτελέσματά σας με οπτικό τρόπο, μη χάνετε άλλο χρόνο:

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

Ας δούμε λοιπόν τις ολοκαίνουργιες επιστημονικές απεικονίσεις:

 

Χάρτης Ταϊλάνδης

preview_90967

Εξοπλισμός εργαστηρίου

preview_90965

Μόριο ινσουλίνης

preview_90966

Αναπνευστικό σύστημα

preview_90972

Φυτό φασολιών

preview_90970

Γωνία επαναφοράς

preview_90973

Ασπόνδυλα

preview_90969

Αυτές οι απεικονίσεις και άλλες χιλιάδες είναι διαθέσιμες στο Mind the Graph. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γραφικές περιλήψεις, infographics, έγγραφα, αφίσες, μαθήματα και οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Θέλω να χρησιμοποιήσω τις επιστημονικές απεικονίσεις. Τι πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mind the Graph δωρεάν και να αποκτήσετε πρόσβαση σε χιλιάδες επιστημονικές απεικονίσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Αλλά αν θέλετε περισσότεροι πόροι, θα πρέπει να αναβάθμιση στο premium πρόγραμμα.

Το premium πακέτο έχει απεριόριστες δυνατότητες. Ακόμη και με όλες αυτές τις διαθέσιμες απεικονίσεις, είναι πιθανό να μην βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Κυρίως αν εργάζεστε σε ένα νέο πείραμα ή μια νέα θεραπεία. Αλλά μην ανησυχείτε. Εάν είστε συνδρομητής, μπορείτε να το ζητήσετε χωρίς επιπλέον κόστος. Αλλά, αν δεν είστε ακόμα συνδρομητής, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να αναβαθμίσετε τώρα για να απολαύσετε όλα τα οφέλη ενός premium λογαριασμού.

Έτσι, αν θέλετε μια συγκεκριμένη απεικόνιση που δεν βρήκατε στο Mind the Graph ή αν θέλετε τις πλήρεις δυνατότητες ενός απεριόριστου προγράμματος, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε:

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα