Mind the Graph holdt et foredrag på en kongres for videnskabelig illustration! Hvis du ikke kunne være der, skal du ikke bekymre dig. Her er resultatet:

Hvordan den videnskabelige verden udtrykker sig

Virkeligheden er ikke god. De fleste resultater bliver kun registreret i lange og kedelige artikler, som aldrig bliver læst.

Kongres om videnskabelig illustration

Hvis en videnskabsmand i mellemtiden forsøger at finde billeder til at gøre sine resultater lidt mere visuelle, må han nøjes med Google Images, da det er meget svært at finde videnskabelige illustrationer.

Kongres om videnskabelig illustration

Selv de bedste videnskabelige tidsskrifter kæmper med visuel kommunikation. Nature er et af de bedste tidsskrifter inden for videnskab. Faktisk kan vi i Nature Reviews finde mange eksempler på oversættelse af skriftlige data til grafiske abstracts. Men nogle af dem kunne stadig bruge nogle forbedringer.

Kongres om videnskabelig illustration

Trangen til at gøre videnskaben mere visuel ses af den betydning, som artikler med grafer eller diagrammer har. The Economist skrev om sandheden bag "A picture is worth a thousand words" og sagde, at grafer og diagrammer faktisk genererer flere citationer. Det giver god mening, når man tænker på den mængde forskning, der udgives hver dag, og hvordan vi fortvivlet leder efter tal, hver gang vi læser en ny artikel.

Kongres om videnskabelig illustration

 

Videnskab og visuel kommunikation

Da der er behov for visuel kommunikation inden for videnskab, og vi kæmper med de billeder, der er tilgængelige online, var der brug for et nyt værktøj.

Mind the Graph blev skabt for at imødekomme efterspørgslen på videnskabelige, præcise illustrationer. Vi sigter stadig mod at forbedre videnskabskommunikationen og hjælpe forskere med at få mere synlighed omkring deres arbejde. Men vi forsøger ikke at gøre det for dem. I stedet ønsker vi, at forskere skal være 100% i stand til at lave deres egne grafiske abstracts, plakater, præsentationer og infografikker.

Kongres om videnskabelig illustration

Derfor skabte vi vores platform. Fra forskere til forskere.

Vores kreative proces

I stedet for at lave en figur ved at kombinere former og billeder, der ikke passer sammen, kan du nu finde videnskabelige illustrationer, der er tænkt til forskere.

Kongres om videnskabelig illustrationOg vi har et stort udvalg af kategorier. I alt mere end 3000 videnskabelige illustrationer. Og ikke nok med det, brugerne kan frit forme vores illustrationer efter deres behov ved at bruge forskellige versioner, farver og stilarter.

Kongres om videnskabelig illustration

Kongres om videnskabelig illustration

Og hvis du ikke har tid til at lave en infografik fra bunden, kan du bruge en af vores skabeloner! De er alle åbne og kan ændres, så de passer til de data, du har.

Hvorfor Mind the Graph

Mind the Graph har fire hovedpunkter, der adskiller os fra alle andre værktøjer:

Kongres om videnskabelig illustration

Føler du dig klar til at tage dit videnskabelige arbejde til et helt nyt niveau?

Kongres om videnskabelig illustration

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner