Mind the Graph a ținut o conferință la un Congres de Ilustrație Științifică! Dacă nu ați putut fi acolo, nu vă faceți griji. Iată rezultatul:

Cum se exprimă lumea științifică

Realitatea nu este bună. Cele mai multe descoperiri sunt înregistrate doar în lucrări lungi și plictisitoare care nu vor fi citite niciodată.

Congresul de ilustrație științifică

Între timp, dacă vreun om de știință încearcă să găsească imagini pentru a-și face descoperirile puțin mai vizuale, trebuie să se mulțumească cu Google Images, deoarece este foarte dificil să găsească ilustrații științifice.

Congresul de ilustrație științifică

Chiar și cele mai bune reviste științifice se luptă cu comunicarea vizuală. Nature este una dintre cele mai bune reviste științifice. De fapt, la Nature Reviews putem găsi multe exemple de transpunere a datelor scrise în rezumate grafice. Cu toate acestea, unele dintre ele ar putea fi îmbunătățite.

Congresul de ilustrație științifică

Nevoia de a face știința mai vizuală este confirmată de importanța pe care o au lucrările cu grafice sau diagrame. The Economist a scris despre adevărul din spatele afirmației "O imagine face cât o mie de cuvinte", spunând că graficele și diagramele generează într-adevăr mai multe citări. Ceea ce este foarte logic dacă ne amintim de numărul de cercetări publicate în fiecare zi și de modul în care căutăm cu disperare cifre de fiecare dată când citim o nouă lucrare.

Congresul de ilustrație științifică

 

Știință și comunicare vizuală

Având în vedere că există o nevoie de comunicare vizuală în știință și că ne luptăm cu imaginile disponibile online, era nevoie de un nou instrument.

Mind the Graph a fost creat pentru a satisface cererea de ilustrații științifice exacte. Nu numai, dar ne propunem în continuare să îmbunătățim comunicarea științifică și să ajutăm oamenii de știință să obțină mai multă vizibilitate pentru munca lor. Cu toate acestea, nu încercăm să facem acest lucru în locul lor. În schimb, ne dorim ca oamenii de știință să fie 100% capabili să își construiască singuri rezumatele grafice, posterele, prezentările și infografiile.

Congresul de ilustrație științifică

Prin urmare, am creat platforma noastră. De la oameni de știință la oameni de știință.

Procesul nostru creativ

În loc să faci o figură combinând forme și imagini care nu se potrivesc, acum poți găsi ilustrații științifice gândite pentru oamenii de știință.

Congresul de ilustrație științificăȘi avem o mare varietate de categorii. Însumând mai mult de 3000 de ilustrații științifice. Nu numai atât, utilizatorii sunt liberi să modeleze ilustrațiile noastre în funcție de nevoile lor, folosind diferite versiuni, culori și stiluri.

Congresul de ilustrație științifică

Congresul de ilustrație științifică

Iar dacă nu aveți timp să construiți un infografic de la zero, puteți folosi oricare dintre șabloanele noastre! Toate sunt deschise și pot fi modificate pentru a se potrivi cu datele pe care le aveți.

De ce Mind the Graph

Mind the Graph are patru puncte principale care ne diferențiază de orice alte instrumente:

Congresul de ilustrație științifică

Vă simțiți pregătit să vă duceți munca științifică la un nou nivel?

Congresul de ilustrație științifică

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane