Har du brug for at lave et stamtræ over primater? Eller noget andet relateret til primater? Brug Mind the Graph illustrationer til at skabe præcis det, du har brug for.

Primaternes stamtræ

På Mind the Graph-platformen er der mange færdige primat-illustrationer, som du kan bruge i dit arbejde. videnskab figur.

Mind the Graph Gallery har mange visuelt tiltalende tal til din forskningmed 40.000+ videnskabeligt nøjagtige illustrationer inden for 80+ populære områder. Hvis du har brug for en illustration, kan du finde den hos Mind the Graph. 

Men hvis du ikke fandt, hvad du havde brug for, eller hvis du har brug for en meget specifik illustration, kan du anmode om en personlig illustration, og Mind the Graph's illustrationsteam vil designe den til dig. Alt, hvad du skal gøre, er at udfylde Mind the Graph Anmod om et ikon formular, inde i dit arbejdsområde, med en kort forklaring og et referencebillede. Inden for en uge vil du modtage din personlige illustration. For at se en tutorial om "Hvordan anmoder jeg om en brugerdefineret illustration?" klik her.

Kedeligt kladogrammer? IKKE MERE! Brug Mind the Graph's fantastiske illustrationer og giv liv til din forskning.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner