Trebuie să creați un arbore genealogic al primatelor? Sau altceva legat de primate? Utilizați Mind the Graph ilustrații pentru a crea exact ceea ce aveți nevoie.

Arborele genealogic al primatelor

La platforma Mind the Graph există multe ilustrații de primate gata și disponibile pentru a le utiliza la dvs. știință figura.

Galeria Mind the Graph are multe atracții vizuale. cifre pentru dvs. cercetare, cu peste 40 000 de ilustrații corecte din punct de vedere științific în peste 80 de domenii populare. Dacă aveți nevoie de o ilustrație, o puteți găsi la Mind the Graph. 

Totuși, dacă nu ați găsit ceea ce vă trebuie sau dacă aveți nevoie de o ilustrație foarte specifică, puteți solicita o ilustrație personalizată, iar echipa de ilustratori Mind the Graph o va crea pentru dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să completați Mind the Graph Solicitați o pictogramă în interiorul spațiului de lucru, cu o scurtă explicație și o imagine de referință. În decurs de o săptămână veți primi ilustrația personalizată. Pentru a vedea un tutorial despre "Cum pot solicita o ilustrație personalizată?" click aici.

Alezaj cladograme? NU MAI MULT! Folosiți ilustrațiile minunate de la Mind the Graph și dați viață cercetărilor dumneavoastră.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane