Hvis du har brug for videnskabelige illustrationer, er det her stedet, vi har bogstaveligt talt tusindvis af videnskabelige illustrationer til dig, herunder flere emner inden for biologi, mikrobiologi, biovidenskab, sundhedsvidenskab og medicin.  

Dette er en samling af illustrationer, som kunderne har bedt om, i dette tilfælde alt relateret til mikrobiologi, virologi og andet. Perfekt til forskere, videnskabsmænd og undervisere.

Se et par eksempler på videnskabelige illustrationer, der allerede er tilgængelige på Mind the Graph. Og selv hvis du ikke finder præcis det, du har brug for på platformen, kan du prøve at abonnere på den videnskabelige illustrationstjeneste on demand.

Denne samling kommer fra vores brugeres anmodninger om at komponere deres artikler, papirer og abstracts, så vi har et meget bredt udvalg af specifikke og detaljerede illustrationer, men husk, at du kan tilpasse dem til dine behov på vores platform.

Illustrationer af mikrobiologi på Mind The Graph

Jeg vil gerne bruge videnskabelige illustrationer fra Mind the Graph. Hvordan kan jeg gøre det?

Ok, at bruge vores illustrationer er meget enkelt! Mind the graph er en online platform, der giver forskere og undervisere mulighed for at skabe deres egne præsentationer, artikler og grafiske abstracts på en attraktiv og professionel måde. Så du kan prøve det gratis og tjekke alle de videnskabelige illustrationer, der er tilgængelige.

Du kan også, som vi sagde ovenfor, kombinere figurerne med figurer, diagrammer, tekst og uploade dine egne billeder for at lave en hel præsentation, et grafisk abstrakt eller en videnskabelig infografik. Du kan være gratis bruger, så længe du vil, men du vil have begrænsede funktioner.

Med et par dollars om måneden kan du opleve ubegrænsede funktioner som abonnent. Derudover vil du kunne anmode om nye illustrationer uden ekstra omkostninger. Faktisk er de fleste af vores illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter.

Derudover har du frihed til at sammensætte din egen præsentation og dit eget grafiske abstract, og du skal kun spørge om det, der er nødvendigt for din forskning.

Her er et eksempel på et grafisk resumé af mikrobiologi sammensat af de billeder, der allerede findes i vores platform. Sejt, ikke?

 

 Grafisk sammendrag af mikrobiologi Mind the Graph

 

Må jeg bruge disse illustrationer på mine publikationer?

Ja, det er det.
Vores mål er at forbedre kommunikationen inden for videnskab og hjælpe forskere og læger med at formidle deres resultater på en forståelig og iøjnefaldende måde. 

Derfor kan du bruge dine kreationer i dine opgaver, kurser, bøger, sociale medier og hvad du ellers har lyst til. Men hvis du er en gratis bruger, skal du beholde vandmærket og citere grafen i din publikation. Hvis du er abonnent, behøver du ikke at citere os (men det ville være dejligt, hvis du gjorde det)!

 

Okay, jeg vil gerne prøve plataform! 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner