Jos tarvitset tieteellisiä kuvituksia, tässä on oikea paikka, meillä on kirjaimellisesti tuhansia tieteellisiä kuvituksia, mukaan lukien useita aiheita biologian, mikrobiologian, biotieteiden, terveystieteiden ja lääketieteen aloilta.  

Tämä on kokoelma asiakkaiden pyytämiä kuvituksia, tässä tapauksessa kaikkea mikrobiologiaan, virologiaan ja muuhun liittyvää. Sopii erinomaisesti tutkijoille, tiedemiehille ja opettajille.

Katso muutamia esimerkkejä tieteellisistä kuvituksista, jotka ovat jo saatavilla osoitteessa Mind the Graph. Ja vaikka et löytäisikään foorumilta juuri sitä, mitä tarvitset, yritä tilata tilauksesta tieteellinen kuvituspalvelu.

Tämä kokoelma on peräisin käyttäjiemme pyynnöistä laatia artikkeleita, papereita ja tiivistelmiä, joten meillä on hyvin laaja valikoima erityisiä ja yksityiskohtaisia kuvituksia, mutta muista, että voit mukauttaa ne tarpeisiisi alustallamme.

Mikrobiologian havainnollistaminen Mind The Graph -ohjelmassa

Haluan käyttää tieteellisiä kuvituksia Mind the Graph:stä. Miten voin tehdä sen?

Okei, meidän kuvitusten käyttäminen on hyvin yksinkertaista! Mind the graph on verkkoalusta, jonka avulla tutkijat ja opettajat voivat luoda omia esityksiä, papereita ja graafisia tiivistelmiä houkuttelevalla ja ammattimaisella tavalla. Voit siis kokeilla sitä ilmaiseksi ja tarkistaa kaikki saatavilla olevat tieteelliset kuvitukset.

Voit myös yhdistellä, kuten edellä sanoimme, lukuja muotoihin, kaavioihin, tekstiin ja ladata omia kuvia, jolloin voit tehdä kokonaisen esityksen, graafisen tiivistelmän tai tieteellisen infografiikan. Voit olla ilmaiskäyttäjä niin kauan kuin haluat, mutta sinulla on rajoitetut ominaisuudet.

Muutamalla dollarilla kuukaudessa voit kokea rajattomasti ominaisuuksia tilaajana. Lisäksi voit pyytää uusia kuvituksia ilman lisäkustannuksia. Itse asiassa suurin osa kuvituksistamme perustuu tilaajiemme pyyntöihin.

Lisäksi saat itsenäisesti koota oman esityksesi ja graafisen tiivistelmän ja pyytää vain tutkimuksen kannalta välttämättömät tiedot.

Tässä on esimerkki mikrobiologian graafisesta tiivistelmästä, joka on koottu alustallamme jo olevien kuvien avulla. Eikö olekin siistiä?

 

 Mikrobiologian graafinen tiivistelmä Mind the Graph

 

Voinko käyttää näitä kuvia julkaisuissani?

Kyllä.
Tavoitteenamme on parantaa tiedeviestintää ja auttaa tutkijoita ja lääkäreitä viestimään tuloksistaan ymmärrettävällä ja huomiota herättävällä tavalla. 

Voit siis käyttää luomuksiasi papereissasi, tunneillasi, kirjoissasi, sosiaalisessa mediassa ja missä tahansa. Mutta jos olet vapaa käyttäjä, sinun on säilytettävä vesileima ja mainittava kuvaaja julkaisussasi. Nyt, jos olet tilaaja sinun ei tarvitse mainita meitä (Mutta olisi hienoa, jos teet sen)!

 

Okei, haluan kokeilla alustaa! 

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit