Om du behöver vetenskapliga illustrationer är det här rätt ställe. Vi har bokstavligen tusentals vetenskapliga illustrationer för dig, inklusive flera ämnen inom biologi, mikrobiologi, biovetenskap, hälsovetenskap och medicin.  

Det här är en samling illustrationer som efterfrågas av kunder, i det här fallet allt som rör mikrobiologi, virologi och annat. Perfekt för forskare, vetenskapsmän och lärare.

Se några exempel på vetenskapliga illustrationer som redan finns tillgängliga på Mind the Graph. Och även om du inte hittar exakt vad du behöver i plattformen, försök att prenumerera på att använda den vetenskapliga illustrationstjänsten på begäran.

Denna samling kommer från våra användares önskemål om att skriva sina artiklar, uppsatser och sammanfattningar, så vi har ett mycket brett utbud av specifika och detaljerade illustrationer, men kom ihåg att du kan anpassa dem till dina behov på vår plattform.

Illustrationer av mikrobiologi på Mind The Graph

Jag vill använda vetenskapliga illustrationer från Mind the Graph. Hur kan jag göra det?

Ok, att använda våra illustrationer är mycket enkelt! Mind the graph är en onlineplattform som gör det möjligt för forskare och lärare att skapa sina egna presentationer, artiklar och grafiska sammanfattningar på ett attraktivt och professionellt sätt. Så du kan prova det gratis och kolla alla tillgängliga vetenskapliga illustrationer.

Du kan också, som vi nämnde ovan, kombinera figurerna med former, diagram, text och ladda upp egna bilder för att skapa en hel presentation, ett grafiskt abstrakt eller en vetenskaplig infografik. Du kan vara gratisanvändare så länge du vill, men du kommer att ha begränsade funktioner.

För några dollar per månad kan du som prenumerant ta del av obegränsat antal funktioner. Dessutom kommer du att kunna begära nya illustrationer utan extra kostnad. Faktum är att de flesta av våra illustrationer är baserade på önskemål från våra prenumeranter.

Dessutom får du själv sätta ihop din egen presentation och grafiska sammanfattning och bara fråga om det som är nödvändigt för din forskning.

Här är ett exempel på en grafisk sammanfattning av mikrobiologi som sammanställts med de bilder som redan finns i vår plattform. Visst är det häftigt?

 

 Grafisk sammanfattning av mikrobiologi Mind the Graph

 

Får jag använda dessa illustrationer i mina publikationer?

Ja, det stämmer.
Vårt mål är att förbättra kommunikationen inom vetenskapen och hjälpa forskare och läkare att kommunicera sina resultat på ett begripligt och iögonfallande sätt. 

Därför kan du använda dina skapelser i dina uppsatser, kurser, böcker, sociala medier och vad du vill. Men om du är en gratisanvändare måste du behålla vattenstämpeln och citera mind the graph i din publikation. Om du är prenumerant behöver du inte citera oss (men det skulle vara bra om du gjorde det)!

 

Ok, jag vill prova plataform! 

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar