Ако ви трябват научни илюстрации, тук е мястото - имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, науките за живота, здравните науки и медицината.  

Това е колекция от илюстрации, наскоро поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с водни спортове, плуване и гмуркане. Чудесно за преподаватели по физическо възпитание и за илюстриране на физическа активност и спортове.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви трябва, в платформата, опитайте се да се абонирате за услугата за научни илюстрации при поискване.

Илюстрации на "Плувци"

Научни илюстрации по-горе: водолаз за подводен риболов, водолаз, апнея, синхронно плуване, фрийдайвър, плувец. Свързани ключови думи: щастлив, подводен риболов, лято, капки, неопрен, щастие, мъже, солена вода, маска, неопрен, природа, шнорхел, водолаз, плува, мокър, портрет, апнея, на открито, лице, синьо, хоби, река, водни, море, млад, усмивка, апнея, фрийдайвинг, гмуркане, морска вода, бански, ловец, лов, екстремни, небе, емоции, гмуркане, копия, дълбоко, оборудване, плувец, поглед, вода, шнорхел, успех, подводен, костюм, езеро, мъж, спорт

Искам да използвам медицински научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Mind the Graph е онлайн платформа който позволява на учени и учители да създават собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да го изпробвате безплатно и да проверите всички налични научни илюстрации.

Можете също така да комбинирате фигурите с фигури, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец можете да ползвайте неограничени функции като абонат. Освен това ще можете да поискате нови илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да. Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. Можете да използвате своите творения в статии, уроци, книги, социални медии и в каквото пожелаете. Ако сте безплатен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате графиката в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (Но ще бъде чудесно, ако го направите)!

[Чувствате се готови да започнете? Кликнете тук]

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони