Αν χρειάζεστε επιστημονικές εικονογραφήσεις, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος, έχουμε κυριολεκτικά χιλιάδες επιστημονικές εικονογραφήσεις για εσάς, συμπεριλαμβανομένων πολλών θεμάτων στη Βιολογία, τις Επιστήμες της Ζωής, τις Επιστήμες Υγείας και την Ιατρική.  

Πρόκειται για μια συλλογή εικονογραφήσεων που ζητήθηκαν πρόσφατα από πελάτες, στην προκειμένη περίπτωση, όλα όσα σχετίζονται με τα θαλάσσια αθλήματα, την κολύμβηση και την κατάδυση. Ιδανική για τους καθηγητές φυσικής αγωγής και για την εικονογράφηση της φυσικής δραστηριότητας και των αθλημάτων.

Ελέγξτε μερικά παραδείγματα επιστημονικών απεικονίσεων που είναι ήδη διαθέσιμες στο Mind the Graph. Και ακόμη και αν δεν βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στην πλατφόρμα, προσπαθήστε να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επιστημονικής απεικόνισης κατά παραγγελία.

Εικονογραφήσεις "Κολυμβητές"

Επιστημονικές απεικονίσεις παραπάνω: δύτης ψαροντούφεκου, δύτης, άπνοια, συγχρονισμένος κολυμβητής, ελεύθερος δύτης, κολυμβητής. Συναφείς λέξεις-κλειδιά: Δύτης, δύτης, κολυμβητής, κολυμβητής, δύτης: Ευτυχισμένος, ψαροντούφεκο, καλοκαίρι, σταγόνες, νεοπρένιο, ευτυχία, άνδρες, αλμυρό νερό, μάσκα, νεοπρένιο, φύση, αναπνευστήρας, δύτης, κολυμπάει, υγρό, πορτρέτο, άπνοια, υπαίθρια, πρόσωπο, μπλε, χόμπι, ποτάμι, υδρόβιο, θάλασσα, νέος, χαμόγελο, άπνοια, ελεύθερη κατάδυση, καταδύσεις, θαλασσινό νερό, μαγιό, κυνηγός, κυνήγι, ακραία, ουρανός, συναισθήματα, scuba, αιχμές δόρατος, βαθιά, εξοπλισμός, κολυμβητής, ματιά, νερό, αναπνευστήρας, επιτυχία, υποβρύχια, κοστούμι, λίμνη, αρσενικό, αθλητισμός

Θέλω να χρησιμοποιήσω ιατρικές επιστημονικές απεικονίσεις από το Mind the Graph. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε επιστήμονες και εκπαιδευτικούς να δημιουργούν τις δικές τους παρουσιάσεις, εργασίες και γραφικές περιλήψεις με ελκυστικό και επαγγελματικό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να ελέγξετε όλες τις διαθέσιμες επιστημονικές απεικονίσεις.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε τα στοιχεία με σχήματα, διαγράμματα, κείμενο και να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες για να δημιουργήσετε μια ολόκληρη παρουσίαση, μια γραφική περίληψη ή ένα επιστημονικό infographic. Μπορείτε να είστε δωρεάν χρήστης για όσο χρονικό διάστημα θέλετε, αλλά θα έχετε περιορισμένες δυνατότητες.

Με λίγα δολάρια το μήνα μπορείτε να βιώστε απεριόριστες δυνατότητες ως συνδρομητής. Επιπλέον, θα μπορείτε να ζητήσετε νέες απεικονίσεις χωρίς επιπλέον κόστος. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες εικονογραφήσεις μας βασίζονται σε αιτήματα των συνδρομητών μας.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις απεικονίσεις στις εκδόσεις μου;

Ναι. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την επικοινωνία στην επιστήμη και να βοηθήσουμε τους επιστήμονες και τους γιατρούς να επικοινωνούν τα αποτελέσματά τους με κατανοητό και ελκυστικό τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργίες σας στις εργασίες σας, στα μαθήματα, στα βιβλία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ό,τι άλλο θέλετε. Εάν είστε ελεύθερος χρήστης, πρέπει να διατηρήσετε το υδατογράφημα και να αναφέρετε κατά νου το γράφημα στη δημοσίευσή σας. Τώρα, αν είστε συνδρομητής δεν χρειάζεται να μας αναφέρετε (αλλά θα ήταν υπέροχο αν το κάνατε)!

[Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Κάντε κλικ εδώ]

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα