Ако ви трябват научни илюстрации, тук е мястото - имаме буквално хиляди научни илюстрации за вас, включително няколко теми в областта на биологията, науките за живота, здравните науки и медицината.  

Това е колекция от илюстрации, наскоро поискани от клиенти, в този случай всичко, свързано с портрет на учени. Чудесно за историята на науката и за илюстриране на определени открития, в този случай областта на инфектологията и изследванията на коронавирусите.

Вижте няколко примера за научни илюстрации, които вече са налични в Mind the Graph. Дори и да не откриете точно това, което ви трябва, в платформата, опитайте се да се абонирате за услугата за научни илюстрации при поискване.

Портрети на учени

Портрет на учени: Ли Уенлян. Свързани ключови думи за научни илюстрации: учен, наука, лаборатория, лаборатория, изследване, експеримент, медицина, химия, биология, медицинска, технология, палто, лекар, мъж, научна, жена, жена, професионалист, химик, оборудване, мъж, аптека, микроскоп, болница, фармацевтична, тест, работа, екип, хора, здраве, образование, компютър, биотехнологии, проучване, откритие, човек, изследовател, химически, анализ, студент, клиника, здравеопазване, илюстрация, развитие, асистент, специалист, биохимия, лекарство, анализиране, професия
Портрет на учен: важни изследователи. Основни: Ли Уенлян - инфекционистът, който открива епидемията от нов коронавирус в Китай

Искам да използвам медицински научни илюстрации от Mind the Graph. Как мога да го направя?

Mind the Graph е онлайн платформа който позволява на учени и учители да създават собствени презентации, документи и графични резюмета по атрактивен и професионален начин. Така че можете да го изпробвате безплатно и да проверите всички налични научни илюстрации.

Можете също така да комбинирате фигурите с фигури, диаграми, текст и да качвате свои собствени изображения, за да направите цяла презентация, графично резюме или научна инфографика. Можете да бъдете безплатен потребител, колкото дълго искате, но ще имате ограничени функции.

С няколко долара на месец можете да ползвайте неограничени функции като абонат. Освен това ще можете да поискате нови илюстрации без допълнителни разходи. Всъщност повечето от нашите илюстрации се основават на заявки от нашите абонати.

Учен по програмата "Мария Кюри
Щракнете върху изображението на Мария Кюри, за да го използвате като шаблон в Mind the Graph. Можете да актуализирате, за да добавите предпочитания от нас изследовател на коронавируси, например.

Мога ли да използвам тези илюстрации в моите публикации?

Да. Нашата цел е да подобрим комуникацията в науката и да помогнем на учените и лекарите да съобщават своите резултати по разбираем и привлекателен начин. Можете да използвате своите творения в статии, уроци, книги, социални медии и в каквото пожелаете. Ако сте безплатен потребител, трябва да запазите водния знак и да цитирате графиката в публикацията си. Сега, ако сте абонат, не е необходимо да ни цитирате (Но ще бъде чудесно, ако го направите)!

[Чувствате се готови да започнете? Кликнете тук]

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони