Петък е денят, в който показваме нашите нови научни и медицински илюстрации, които позволяват на потребителите да създават наградени научни постери. В нашата библиотека вече има над осем хиляди илюстрации, които са достъпни за всички потребители на графиката (включително безплатните потребители). С тези илюстрации можете да създавате графични резюмета, инфографики, статии, плакати, уроци и всичко, което пожелаете. Така че, ако сте потребител на mind the graph, не забравяйте да проверявате новостите всяка седмица в нашия блог или платформа. Но ако никога не сте опитвали Mind the Graph, можете да започнете сега безплатно.

научните илюстрации на графиката

Нека видим новите медицински илюстрации

Човешко сърце с перикард

перикард на сърцето

Човешки емоции и симптоми

човешки емоции

Автофагия

автофагия медицински илюстрации ум графиката

Бъбреци от различни животински видове 

бъбрек на говедо

Слоеве на роговицата и плацентата

слоеве на роговицата

Мога ли да използвам илюстрациите на графиките на Mind the в моите публикации?

Да. Можете да използвате Mind the Graph безплатно, за да получите достъп до хиляди научни илюстрации. Освен това можете да използвате безплатния план толкова дълго, колкото искате. Но безплатният план няма неограничени функции и като безплатен потребител трябва да цитирате Mind the Graph и да запазите водния знак. Не е необходимо да правите това, ако сте абонат.

Освен това повечето от илюстрациите ни се основават на заявки от нашите абонати. Така че, ако ви липсва някоя илюстрация, можете да я поискате без допълнително заплащане. Удивително, нали? Премиум планът има неограничени функции. Така че, ако все още не сте абонат, можете да започнете още днес:

get_updated

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони