După cum știți, toate cele șase fețe de la rubrica "Ferestre" împărtășesc noile ilustrații pe care le-am adăugat la Mind the Graph. Săptămâna aceasta am creat mai multe ilustrații științifice și medicale noi. Avem deja mai mult de 8 milioane de ilustrații disponibile pentru utilizatorii noștri (inclusiv utilizatorii gratuiți) și în fiecare săptămână adăugăm noi ilustrații. Puteți să vă mențineți actualizat citind blogul nostru sau folosind platforma noastră.

Așadar, consultați noile ilustrații medicale disponibile pentru dvs.

Chirurgie robotică

chirurgie robotică

Câncer intestinal - Endoscopie transanală

cancer de intestin

Plăcuțe de zahăr

placă de lemn

Glândula mamară

glândula mamară

Aceste ilustrații și alte mii sunt disponibile pe Mind the Graph. Cu aceste ilustrații, puteți crea rezumate grafice, materiale informative, lucrări, articole, postere, clase și tot ceea ce doriți.

Puteți folosi gratuit Mind the Graph și accesa mii de ilustrații științifice. În plus, puteți folosi planul gratuit pentru perioada de timp pe care o doriți. Dar dacă doriți mai multe resurse, ar trebui să vă actualizați pentru planul premium.

În plus, majoritatea ilustrațiilor noastre sunt bazate pe cereri ale clienților noștri. De asemenea, dacă pierdeți vreo ilustrație, puteți să o solicitați fără niciun cost suplimentar. Incrível, sigur? O plano premium tem  resurse nelimitate . Deci, dacă nu sunteți încă în stare să vă ocupați, puteți începe chiar astăzi:

grijă cu grafica ilustrații științifice

Sinta-se de asemenea la vontade de a intra în contact cu noi și de a ne trimite comentariile voastre. Vrem să vă ascultăm: contact@mindthegraph.com

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane