Este timpul să vedeți ilustrațiile științifice pe care le-am adăugat la platforma Mind the Graph în săptămâna trecută. În fiecare săptămână adăugăm noi ilustrații la biblioteca noastră. În consecință, avem deja mii de ilustrații disponibile pentru toți utilizatorii noștri (inclusiv utilizatorii gratuiți).

Ilustrațiile noastre sunt precise din punct de vedere științific. În plus, ele au un standard, ceea ce înseamnă că puteți combina diferite ilustrații și rezultatul final va fi atrăgător și atrăgător.

Dacă încă nu cunoașteți Graficul, dar doriți să vă îmbunătățiți comunicarea în domeniul științelor, puteți începe acum gratuit:

start_get

Acum, să vedem noile ilustrații științifice ale săptămânii:

Coronavírus

ilustrații științifice

Acidificarea oceanului în scoici

previzualizare_80039

Sonda criogenică

ilustrații științifice de sonda criogenică

Urso polar 

urso polar zoologia științifică

Cerastodermia

cerastoderma mente o gráfico bivalve

Ciclul de viață al unui bivalv

ciclul de viață al bivalvelor

Am nevoie de ilustrații științifice diferite. Ce trebuie să fac?

Puteți vedea toate ilustrațiile și modelele disponibile în site-ul nostru. Chiar și cu toate aceste ilustrații disponibile, este posibil să nu găsiți încă ceea ce aveți nevoie. În principal, dacă se lucrează la un nou experiment sau tratament. Dar nu se îngrijorează . Cele mai multe dintre ilustrațiile noastre sunt bazate pe cereri ale clienților noștri, fără custodie suplimentară .

De aceea, dacă doriți o ilustrație specifică pe care nu ați găsit-o în Mind the Graph, puteți deveni un solicitant și să o solicitați acum:

get_update

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane