Olá! Zoals u weet, zijn er tijdens alle sextas-feesten nieuwe wetenschappelijke illustraties te zien. Esta semana adicionamos várias ilustrações exclusivas disponíveis para todos os usuários do gráfico (incluindo usuários gratuitos). We weten dat het moeilijk kan zijn om online nauwkeurige en aantrekkelijke illustraties te vinden voor gebruik in wetenschappelijke artikelen en conferenties. Daarom hebben we miljoenen wetenschappelijke illustraties beschikbaar op ons platform. Você pode verificá-los gratuitamente!

In deze semana hebben we een ongelooflijke vooruitgang geboekt in onze medische afdeling, voornamelijk op het gebied van cardiologie. Dankzij een speciale vraag van onze gebruikers hebben we hard gewerkt om nieuwe cardiologische afbeeldingen aan ons platform toe te voegen.

Daarom is deze post ook gevuld met cardiologische illustraties. Maar você pode encontrar ilustrações de todos os campos das ciências da vida em mente no gráfico.

Bekijk onze recentste cardiologische afbeeldingen

Houd in gedachten dat deze figuurtjes hierboven een klein onderdeel vormen van onze complete biblioteca. Creëren van de grootste online databank voor wetenschappelijke illustraties. Bevestig je nieuwe ideeën en neem je voor om de biblioteca te bekijken en het platform uit te proberen.

Miocárdio | Gesneden kraag 

Essas ilustrações mostram o músculo cardíaco contraído e relaxado.voorbeeld_162239 (3)

Angiogênese | Permeabilidade vasculaire

Je kunt deze illustraties gebruiken om de stroming van kleine moleculen zoals drogas, nutriënten, water, ionen of cellen zoals linfócitos dentro e fora do vaso te verklaren. Er zijn nog andere illustraties over dit onderwerp, combineer ze om een complete presentatie of samenvatting te maken.

Angiogênese

Balão Revestido de Droga (DCB) | Angioplastia

O DCB is een techniek om fármaco antiproliferativo naar de arteriële parese te transporteren en te transporteren op hetzelfde moment dat de behandeling van aterosclerótica obstrutiva wordt uitgevoerd. Você pode combinar as ilustrações para explicar o procedimento para seus alunos, pacientes ou leitores.

Angioplastia com balão revestido de droga (DCB)

Bloedvergiftiging

Een ablação septal alcoólica é um procedimento minimamente invasivo para a cardiomiopatia hipertrófica. Nu kan você illustrações dos gráficos gebruiken om deze procedure uit te leggen in zijn eigen werkstukken en documenten.

ablação septal alcoólica

Aterectomia

Het uitleggen van medische procedures aan patiënten is vaak geen makkelijke taak. De illustraties zijn leuker dan de foto's, hebben een minder negatieve impact en laten het proces nauwkeurig zien.

aterectomia

Clipe mitral | Herstel van de mitralisklep

We hebben veel voorbeelden van medische apparatuur om de procedures en de metodologie uit te leggen. Ons meest recente medische hulpmiddel is de mitralisklem. De illustraties zijn perfect om de behandeling van regurgitação mitralis uit te leggen. U kunt ook andere afbeeldingen van de afbeelding gebruiken om deze procedure te vergelijken met uma cirurgia de coração aberto.

mitraclipe

Cirurgie van een aberto coração | Formaat korporaal

We hebben een nieuwe illustratie toegevoegd van de cirurgia de coração aberto, nu gecombineerd met een vorm van het lichaam om de cirurgia te benadrukken. Combineer ze met andere illustraties van  cirurgia cardíaca aberta disponíveis em mente no gráfico. 

cirurgia de coração aberto

Hoe gebruik je deze wetenschappelijke illustraties in je publicatie?

Mind the Graph é uma plataforma online que permite que cientistas e professores criem suas próprias apresentações, trabalhos e resumos gráficos de forma atrativa e profissional. Daarom kunt u er gratis mee experimenteren en alle beschikbare illustraties bekijken. Daarnaast kunt u uw afbeeldingen combineren met vormen, afbeeldingen en tekst en uw favoriete afbeeldingen uploaden om een complete presentatie te maken. Você pode ser um usuário gratuito pelo tempo que quiser, mas terá recursos limitados.

Nee entanto, met een paar euro per maand kunt u het volgende doen  experimenteren met onbegrensde middelen.  Bovendien kunt u nieuwe illustraties aanvragen zonder extra kosten. In werkelijkheid zijn de meeste van onze illustraties gebaseerd op pedidos van onze klanten. Incrível, certo?

We hebben ook  steunpunt  com diversos tutoriais e nossos  gebruiksvoorwaarden . Als je toch twijfelt, neem dan contact op met ons via contact@mindthegraph.com.

Sente-se pronto para começar?

cuidado com o gráfico ilustrações científicas

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen