Olá! Kuten jo tiedätte, kaikki kuudennessa tilaisuudessa esiteltävät uudet tieteelliset kuvat. Esta semana adicionamos várias ilustrações exclusivas disponíveis para todos os usuários do gráfico (incluindo usuários gratuitos). Tiedämme, miten vaikeaa voi olla löytää verkossa tarkkoja ja houkuttelevia kuvia, joita voi käyttää tieteellisissä artikkeleissa ja konferensseissa. É por isso que disponibilizamos milhares de ilustrações científicas em nossa plataforma. Você pode verificá-los gratuitamente!

Olemme kokeneet tänä puolivuotiskautena suurenmoisen muutoksen lääketieteellisessä toimistossamme, pääasiassa kardiologian alalla. Käyttäjiemme erityispyynnöstä johtuen työskentelemme ahkerasti, jotta voimme lisätä uusia kardiologian kuvia palvelimellemme.

É por isso que este post também é focado em ilustrações de cardiologia. Mutta voit löytää kuvia kaikista elämän eri osa-alueista, joita elämä on käsittänyt, graafisessa muodossa.

Tutustu uusimpiin kardiologian kuviin.

Muistakaa, että nämä kuvat ovat pieni osa täydellistä kirjastoa. Criamos o maior banco de dados online sobre ilustrações científicas. Usko siis uutuuksiin ja uskaltaudu katsomaan koko kirjastoa ja kokeile alustaa.

Miocárdio | Coração cortado 

Näissä kuvissa sydänlihas on supistunut ja rentoutunut.preview_162239 (3)

Angiogênese | Permeabilidade vascularis

Você pode usar essas ilustrações para explicar o fluxo o fluxo of pequenas moléculas como drogas, nutrientes, água, íons ou células como linfócitos dentro e fora do vaso. Já temos outras ilustrações sobre este assunto, tente combiná-las para criar uma apresentação completa ou resumo gráfico.

Angiogênese

Balão Revestido de Droga (DCB) | Balão Revestido de Droga Angioplastia

DCB on tekniikka, jolla voidaan kuljettaa ja levittää antiproliferatiivista lääkeaineita valtimoiden paredeihin samaan aikaan, kun verisuonten kovettumista estävää hoitoa annetaan verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuonten verisuoniin. Voit yhdistellä kuvia, jotta voit selittää menettelyn omille oppilaillesi, potilaillesi tai lukijoillesi.

Angioplastia com balão revestido de droga (DCB) (verisuonenpuudutus)

Alkoholipitoisuuden väheneminen väliseinässä

Seinäseinämän poisto on minimaalinen invasiivinen toimenpide sydänlihassairauden hoidossa. Nyt voit käyttää graafista kuvitusta selittääksesi kyseistä menettelyä työtehtävissäsi ja opinnäytetyössäsi.

Alkoholipitoisuuden väheneminen väliseinässä

Aterektomia

Lääketieteellisten menettelyjen selittäminen potilaille ei useinkaan ole helppo tehtävä. Kuvat ovat ystävällisempiä kuin valokuvat, niillä on vähemmän kielteisiä vaikutuksia ja ne kuvaavat menettelyä tarkasti.

aterectomia

Clipe mitral | Reparação da válvula mitral

Temos muitas ilustrações de dispositivos médicos para explicar os procedimentos e mostrar a metodologia. Meidän uusin käytettävissä oleva lääkinnällinen välineemme on mitraalileike. Kuvat ovat täydellisiä selittämään mitraalirepeämän hoitoa. Você pode pode käyttää muita graafisia kuvia, jotta voit verrata tätä toimenpidettä verrattaessa siihen, että se on verrattavissa sydänkirurgiaan.

mitraclipe

Cirurgia de coração aberto | Formato corporal

Lisäsimme uuden kuvion korvakirurgiasta, joka on yhdistetty koron muotoon kirurgian korostamiseksi. Combine-os com outras ilustrações de  cirurgia cardíaca aberta disponíveis em mente no gráfico. 

cirurgia de coração aberto

Como usar essas ilustrações científicas em sua publicação:

Mind the Graph é uma plataforma online que permite que cientistas e professores criem suas próprias apresentações, trabalhos e resumos gráficos de forma atrativa e profissional. Niinpä voit kokeilla sitä ilmaiseksi ja tutustua kaikkiin saatavilla oleviin kuviin. Lisäksi voit yhdistellä kuvia, kuvia, grafiikkaa ja tekstiä sekä ladata haluamasi kuvat, jotta saat tehtyä täydellisen esityksen. Voit olla ilmaiskäyttäjä niin kauan kuin haluat, mutta sinulla on rajalliset resurssit.

No entanto, com alguns dólares per mês, você pode  kokeilemalla resursseja, joita ei ole rajallisesti.  Lisäksi voit tilata uusia kuvia ilman lisämaksua. Todellisuudessa suurin osa kuvistamme perustuu asiakkaidemme esittämiin ehdotuksiin. Incrível, certo?

Também temos uma  central de ajuda  com diversos tutoriais e nossos  termos de uso . Jos sinulla on epäilyksiä, ota yhteyttä osoitteeseen contact@mindthegraph.com.

Oletko valmis tulemaan?

cuidado com o gráfico ilustrações científicas (tieteelliset kuvat)

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit