Mind The Graph -logo

Voinko käyttää Mind the Graph:tä julkaisuissani?


Toki! Voit käyttää niitä graafisissa tiivistelmissä, tieteellisissä artikkeleissa, esityksissä, luennoilla, kirjoissa, luennoilla, blogeissa, sosiaalisessa mediassa ja niin edelleen. ?

Ja miten se toimii?

Mindthegraph.com-sivustolle tallennettu ja sen avulla luotu sisältö on saatavilla vapaan kulttuurin Creative Commons -lisenssillä.

Ilmaiset käyttäjät saavat esitellä julkisesti Mind the Graph:n alustan avulla luotuja infografiikoita ja käyttää verkkosivustolla saatavilla olevia kuvituksia. Vesileiman käyttö on kuitenkin pakollista, ja Mind the Graph on mainittava kuvien selityksessä ja/tai kiitos-osiossa. Tämä on tiivistetty Creative Commons attribuutio jakaminen samankaltainen lisenssi.

Premium-tilaajat ovat oikeutettuja täysiin oikeuksiin luomuksiinsa ja heidät tunnustetaan tekijöiksi, ja he säilyttävät oikeutensa ja kykynsä siirtää tekijänoikeuksiaan kolmansille osapuolille ilman Mind the Graph:n kanssa käytäviä neuvotteluja. Jos siis olet maksullinen käyttäjä, sinun ei tarvitse osoittaa krediittejä Mind the Graph:lle (mutta olemme iloisia, jos teet niin! ?).

Vieläkö epäilet?
Ota meihin yhteyttä chat-painikkeemme kautta!

fiFinnish