Πρέπει να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό δέντρο πρωτευόντων; Ή κάτι άλλο σχετικό με τα πρωτεύοντα θηλαστικά; Χρησιμοποιήστε τις απεικονίσεις του Mind the Graph για να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Οικογενειακό δέντρο πρωτευόντων

Στην πλατφόρμα Mind the Graph υπάρχουν πολλές έτοιμες εικονογραφήσεις πρωτευόντων και είναι διαθέσιμες για να τις χρησιμοποιήσετε στο επιστημονικό σας σχήμα.

Η γκαλερί Mind the Graph διαθέτει πολλά οπτικά ελκυστικά στοιχεία για την έρευνά σας, με 40.000+ επιστημονικά ακριβείς απεικονίσεις σε 80+ δημοφιλείς τομείς. Αν χρειάζεστε μια εικονογράφηση, μπορείτε να τη βρείτε στο Mind the Graph. 

Ακόμα, αν δεν βρήκατε αυτό που χρειάζεστε ή αν χρειάζεστε μια πολύ συγκεκριμένη εικονογράφηση, μπορείτε να ζητήσετε μια εξατομικευμένη εικονογράφηση και η ομάδα εικονογράφησης του Mind the Graph θα τη σχεδιάσει για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το Mind the Graph Αίτηση για ένα εικονίδιο φόρμα, μέσα στο χώρο εργασίας σας, με μια σύντομη εξήγηση και μια εικόνα αναφοράς. Μέσα σε μια εβδομάδα θα λάβετε την εξατομικευμένη εικονογράφησή σας. Για να δείτε ένα σεμινάριο για "Πώς να ζητήσω μια προσαρμοσμένη εικονογράφηση;" κάντε κλικ εδώ.

Βαρετά κλαδογράμματα; ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Χρησιμοποιήστε τις φοβερές απεικονίσεις του Mind the Graph και δώστε ζωή στην έρευνά σας.

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα