Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους επιστήμονες να δημιουργούν όμορφα και ακριβή επιστημονικά infographics, παρουσιάσεις και γραφικές περιλήψεις. Επιπλέον, παράγουμε πρότυπα και infographics, ώστε οι χρήστες μας να μην χρειάζεται να ξεκινήσουν από έναν κενό καμβά. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την επικοινωνία στην επιστήμη και να ενδυναμώσουμε τους επιστήμονες.

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα τρία πιο δημοφιλή μας infographics. Είναι επίσης διαθέσιμα στον ιστότοπο του Mind the Graph.

01. Το δέντρο της ζωής των πρωτευόντων

Αυτό το όμορφο infographic δημιουργήθηκε για να δείξει τη διαφορά μεταξύ της οικογένειας των πιθήκων και των πιθήκων. Όπως βλέπετε, τα κλαδογράμματα μπορούν επίσης να είναι όμορφα.

primates_tree

02. Οικόσιτα φρούτα και λαχανικά

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη εξημέρωση;
Πιθανώς σκύλοι και γάτες, σωστά;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς τα οικόσιτα φρούτα και λαχανικά;

εξημέρωση

03. Εγκυμοσύνη επιστημονικό infographic

Διαθέτουμε μια πλήρη βιβλιοθήκη με εικόνες γυναικολογίας, εμβρυολογίας και κυτταρικής βιολογίας. Σε αυτό το infographic χρησιμοποιούμε μερικές από αυτές τις εικόνες, αλλά μπορείτε να βρείτε περισσότερες στην πλατφόρμα μας.

preview_61693 (2)

Όλα αυτά εικονογραφήσεις είναι διαθέσιμα στο Mind the Graph. Αν δεν είστε ακόμη χρήστης, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα δωρεάν:

infographic63724-3

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα