Γεια σας, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τις νέες επιστημονικές απεικονίσεις του Mind the Graph. Έχουμε ήδη πάνω από οκτώ χιλιάδες εικονογραφήσεις στη βιβλιοθήκη μας και όλες είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του γραφήματος (συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν χρηστών). Έτσι, αν είστε χρήστης του mind the graph, μην ξεχνάτε να ελέγχετε τα νέα κάθε εβδομάδα στο ιστολόγιο ή την πλατφόρμα μας.

Ωστόσο, αν δεν είστε ακόμη χρήστης του mind the graph, μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα δωρεάν για να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες ιατρικές και επιστημονικές απεικονίσεις. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για όσο χρονικό διάστημα θέλετε.

start_now

Αλλά, αν χρησιμοποιείτε ήδη το mind the graph, ήρθε η ώρα να δείτε τις νέες επιστημονικές απεικονίσεις:

 

ραχιαίος καρκίνος αρουραίου

ραχιαίος καρκίνος αρουραίου

Εργαστηριακός και ιατρικός εξοπλισμός

preview_99322

Χειρουργική ποντικιού

χειρουργική επέμβαση ποντικιών

Caenorhabditis elegans κύκλος ζωής

preview_99327

Χημικές δομές

preview_99326

Αναδίπλωση πρωτεϊνών

αναδίπλωση πρωτεϊνών

Βελούδινο γρασίδι

botany_velvet_grass

Αυτές οι εικόνες και άλλες χιλιάδες είναι διαθέσιμες στο Mind the Graph για να δημιουργήσετε γραφικές περιλήψεις, infographics, εργασίες, αφίσες, μαθήματα και οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Χρειάζομαι διαφορετικές επιστημονικές απεικονίσεις. Τι πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να δείτε όλες τις απεικονίσεις και τα πρότυπα που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπό μας. Ακόμα και με όλες αυτές τις διαθέσιμες απεικονίσεις, είναι πιθανό να μην βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Κυρίως αν εργάζεστε πάνω σε ένα νέο πείραμα ή θεραπεία. Αλλά μην ανησυχείτε. Εάν είστε συνδρομητής, μπορείτε να το ζητήσετε χωρίς επιπλέον κόστος.

Ωστόσο, αν δεν είστε ακόμη συνδρομητής, μπορείτε να αναβαθμίσετε τώρα για να απολαύσετε όλα τα οφέλη ενός premium λογαριασμού.

Έτσι, αν θέλετε μια συγκεκριμένη απεικόνιση που δεν βρήκατε στο Mind the Graph ή αν θέλετε τις πλήρεις δυνατότητες ενός απεριόριστου προγράμματος, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε:

get_updated

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα