Hej med jer! Som du måske ved, er fredag dagen, hvor vi deler de nye videnskabelige illustrationer. I denne uge har vi tilføjet flere eksklusive illustrationer, som er tilgængelige for alle mind the graph-brugere (inklusive gratisbrugere). Figurerne nedenfor er et lille udsnit af vores komplette bibliotek. Vi har skabt den største online database med videnskabelige illustrationer. Så tjek nyhederne ud, og du er velkommen til at se hele biblioteket og prøve platformen.

 Lad os starte med disse søde egern-illustrationer

De er den nyeste tilføjelse til vores zoologiske samling.

Egern

To nye kulstofstrukturer

Tilgængelig i sektionen for nanoteknologi

grafit-nanoteknologi

Lyofilisator

En lyofilisator, også kendt som frysetørrer, er et udstyr, der bruges til at fjerne vand, og som typisk bruges til at konservere letfordærvelige materialer, og nu kan du finde det i afdelingen for laboratorieudstyr.

frysetørrer

Roterende fordamper

Dette udstyr er en anden tilføjelse til kategorien laboratorieudstyr. Apparatet bruges i kemiske laboratorier til effektiv og skånsom fjernelse af opløsningsmidler fra prøver ved fordampning. Den er også meget sød, ikke?

rotationsfordamper

Serum- og blodposer

Til vores samling af medicinske illustrationer har vi tilføjet illustrationer af serum og blodposer. Du kan kombinere dem med andre medicinske illustrationer for at skabe dit grafiske abstrakt eller din præsentation.

IV-serumpose

IV-serum og blodpose

Celleoptagelse 

Hvis du har brug for at vise celleoptagelse eller cellesignalering, er denne videnskabelige illustration en god måde at illustrere det på.

optagelse af cellesignalering

Olfaktorisk diskriminationsapparat

Du kan finde illustrationen af dette apparat i kategorien laboratorieudstyr. At bruge illustrationer af apparater og udstyr er en god måde at forklare sin metode på i en videnskabelig poster eller præsentation.

olfaktorisk diskriminationsapparat

Citron

Vi har et komplet bibliotek med ernæringsillustrationer. Du kan kombinere dem for at skabe visuelle ressourcer til dine patienter, til at poste på sociale medier eller til at publicere i din avis.

citron

Grøntsager

grøntsager

 

Sådan bruger du disse illustrationer i din publikation:

Mind the Graph er en online platform, der giver forskere og undervisere mulighed for at lave deres egne præsentationer, artikler og grafiske opstillinger på en attraktiv og professionel måde. Så du kan prøve det gratis og tjekke alle de tilgængelige illustrationer. Desuden kan du kombinere figurerne med figurer, diagrammer, tekst og uploade dine egne billeder for at lave en hel præsentation. Du kan være gratis bruger, så længe du vil, men du vil have begrænsede funktioner.

Men med nogle få dollars om måneden kan du Oplev ubegrænsede funktioner. Derudover vil du kunne anmode om nye illustrationer uden ekstra omkostninger. Faktisk er de fleste af vores illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter. Fantastisk, ikke?

Vi har også en hjælpecenter med flere tutorials og vores brugsbetingelser. Men hvis du stadig er i tvivl, så kontakt os på contact@mindthegraph.com

Føler du dig klar til at starte?

 Husk grafen videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner