En sammenligningsinfografik er et godt værktøj til at sammenligne og kontrastere to eller flere elementer. Det er meget nyttigt inden for biovidenskab til at sammenligne forskellige arter, behandlings- og kontrolgrupper i et eksperiment, sygdomsudvikling og så videre. Men hvordan laver man en vellykket sammenligningsinfografik? Jeg har valgt et par eksempler for at forklare det. Alle disse skabeloner er også tilgængelige på Husk grafenDu kan tage udgangspunkt i dem og tilpasse dem til dine behov.

03 emner, du skal være opmærksom på, når du laver en sammenlignende infografik

    • Justering

Elementerne skal være på samme niveau, størrelse og placering. Ellers kan dine læsere få svært ved at sammenligne elementerne. Uanset om det er to eller tre elementer, bør du placere alt symmetrisk.

Se på disse eksempler:

Vi har lavet en videovejledning, der trin for trin hjælper dig med at skabe et professionelt grafisk abstract. Tjek det ud:

 

  • En klar opdeling

Du kan bruge farver og bokse til at opdele indholdet. Hvis du vil have en ren og minimalistisk infografik, kan du vælge mørkere eller lysere nuancer af farver. Du kan også bruge kontrastfarver til at sammenligne meget kontrasterende ting. Vær bare opmærksom på IKKE at forurene dine grafiske abstraktioner med farver, der ikke passer sammen.

Se på disse eksempler:

    • Konsistens

 Vær konsekvent med at bruge den samme slags elementer. Du skal kombinere størrelsen, visningen og placeringen af de elementer, du bruger. Vælg ikke en illustration, der ikke passer sammen med de andre. Du er nødt til at skabe et mønster med illustrationerne og farverne, skrifttype og -størrelse.

Det er derfor, alle illustrationer på grafen har det samme mønster, og du kan kombinere de illustrationer, du ønsker, og lave en harmonisk infografik.

Se på disse eksempler:

Se denne anden videovejledning. Du er velkommen til at abonnere på vores youtube-kanal. Vi lægger nye videovejledninger op hver uge.

Kunne du lide disse tips? Begynd at bruge mind the graph til at skabe dine egne grafiske abstracts og infografikker med det samme:

Husk grafen videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner