Mind the graph е платформа "Направи си сам", в която вече има много научни илюстрации, достъпни безплатно. Броят на научните области обаче е гигантски и търсенето на нови научни илюстрации е постоянно. Поради тази причина постоянно получаваме имейли с молба за нови илюстрации.

Всички потребители имат достъп до нашата библиотека с научни илюстрации и могат да създават невероятни инфографики с тях. Въпреки това, тъй като получаваме голям брой заявки за нови илюстрации, решихме да предложим услуга "по заявка".научни илюстрации

Какво представлява услугата "при поискване"?

Работи по следния начин: ако не намерите илюстрацията, която търсите, в нашата платформа, просто я заявете и ние ще я направим за вас. Това е просто.

Тази услуга е с минимална цена от 9 USD/месец или 5 USD/месец ако се регистрирате за 1 година. Услугата "при поискване" е основната разлика между безплатните и премиум потребителите. С регистрацията си ставате Premium потребител и можете да заявите толкова илюстрации, колкото искате. на ниска цена на месец!

Ето някои заявки на потребители на Premium, на които вече сме присъствали:

"Наистина обичам mindthegraph! Две неща, които липсват в момента, са инсулинова писалка, както и илюстрация на подкожно инжектиране при мъже. Това би било чудесно!"

научни илюстрации

 

 

"Можете ли да добавите икони на ножица, инжектор, изкълчване на шийката на матката при плъх?"

научни илюстрации

 

 

"Много благодаря за предишните икони на птици и паразити, които изглеждат много добре! Днес бих искал да помоля за още 3 вида птици:
- Европейски гълъб (седнал и в полет, ако е възможно)
- Буревестник на Уилсън (в полет)
- Дългоопашата патица (мъжка и женска)"

научни илюстрации

 

 

"Можете ли да подготвите илюстрация за зебра? Ембрион, ларва, възрастна риба."

научни илюстрации

 

Готови ли сте да се регистрирате? Направете го сега!

 

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони