Здравейте, време е да покажем новите научни илюстрации на Mind the Graph. Вече имаме над осем хиляди илюстрации в нашата библиотека и всички те са достъпни за всички потребители на графиката (включително и за безплатните потребители). Така че, ако сте потребител на mind the graph, не забравяйте да проверявате новостите всяка седмица в нашия блог или платформа.

Ако обаче все още не сте потребител на mind the graph, можете да започнете сега безплатно, за да получите достъп до хиляди медицински и научни илюстрации. Освен това можете да използвате безплатния план толкова дълго, колкото искате.

start_now

Но ако вече използвате графиката, е време да разгледате новите научни илюстрации:

 

Рак на гръбначния стълб на плъх

рак на гръбначния стълб при плъхове

Лабораторно и медицинско оборудване

Преглед_99322

Хирургия на мишки

хирургия на мишки

Caenorhabditis elegans жизнен цикъл

Преглед_99327

Химически структури

Преглед_99326

Сгъване на протеини

нагъване на протеини

Кадифена трева

botany_velvet_grass

Тези илюстрации и други хиляди са достъпни в Mind the Graph, за да създавате графични резюмета, инфографики, статии, плакати, уроци и всичко, което искате.

Имам нужда от различни научни илюстрации. Какво трябва да направя?

Можете да видите всички илюстрации и шаблони на нашия уебсайт. Дори при наличието на всички тези илюстрации е възможно да не откриете тази, която ви е необходима. Най-вече ако работите върху нов експеримент или лечение. Но не се притеснявайте. Ако сте абонат, можете да го заявите без допълнително заплащане.

Ако обаче все още не сте абонат, можете да преминете към по-висок клас и да се насладите на всички предимства на акаунта Premium.

Така че, ако искате конкретна илюстрация, която не сте намерили в Mind the Graph, или искате пълните функции на неограничен план, е време да надстроите:

get_updated

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони