Predstavljajte si, da stopite na oder in ste pripravljeni navdušiti občinstvo z zanimivo predstavitvijo. Skrbno ste pripravili vsako besedo, sestavili prepričljive podatke in oblikovali vizualne podobe, ki bodo naredile vtis. Vendar ste morda spregledali en ključni element: pisavo. Izbira najboljše pisave za predstavitev je podobna izbiri prave obleke za razgovor - ustvari prvi vtis in daje ton temu, kar bo sledilo.

Uvod: Pomen izbire prave pisave za predstavitve

V tej digitalni dobi, ko so predstavitve vseprisotne v različnih panogah, izbira prave pisave še nikoli ni bila tako pomembna. Ne gre le za estetiko, temveč se neposredno nanaša na to, kako učinkovito posredujete svoje sporočilo. Pomen izbire primerne pisave odmeva v vsaki pisavi predstavitve PowerPoint vsak diapozitiv, najboljše pisave za predstavitve vsak naslov in vsaka točka na zaslonu.

Razumevanje vpliva izbire pisave na učinkovitost predstavitve

Vsaka izbira pri oblikovanju predstavitve prispeva k temu, kako občinstvo razume in ohrani informacije. Izbrana pisava ima težo - dobesedno v smislu oblikovanja, pa tudi metaforično zaradi svojega psihološkega vpliva. Pisava lahko spremeni hitrost branja, vpliva na razpoloženje in celo na razlagalno razmišljanje. S skrbno izbrano tipografijo lahko izboljšate razumevanje in učinkoviteje prepričate svoje občinstvo.

Kako lahko pisave izboljšajo ali poslabšajo celotno sporočilo in vizualno privlačnost

Pisave imajo svojo osebnost - tihi glas, ki pove veliko, še preden poslušalci zabeležijo eno samo besedo. Izberite pravilno pisavo in opazujte, kako bodo vaše besede živahno in jasno skočile z zaslona; izberite slabo in tvegajte, da boste zameglili svoje sporočilo ali zmotili gledalce z nepotrebno okornostjo ali nečitljivostjo. Zapomnite si, da je vsebina sicer kralj, vendar je pisava zagotovo kraljica, ki vlada vizualni privlačnosti - suverena vodnica, ki oči brez težav vodi od ene točke do druge.

Serif Fonti: Klasične in brezčasne možnosti za predstavitve

Razlaga pisav serif in njihovih značilnosti

Ko pripravljate predstavitev, je izbrana pisava vaš tihi zaveznik - izraža ton, krepi temo in pomembno prispeva k prvemu vtisu. V tem kontekstu so serifne pisave podobne dobro krojeni obleki: so klasične, brezčasne in dajejo občutek avtoritete. Toda kaj točno pomeni, da je slog pisave serif serif?

Serifi so majhne črte ali poteze, ki so pritrjene na koncu večjih potez v črkah. Predstavljajte si pisavo Times New Roman; te majhne "nogice" na dnu vsakega znaka so značilne za serife. Ta slog standardne pisave ima korenine v starodavnih rimskih napisih, kar priča o njeni trajni privlačnosti.

Prisotnost serifov besedilu doda strukturo in formalnost, ki lahko vodita oko po črtah pisave, kar je koristno za berljivost, zlasti v tisku. Vendar pa ne gre le za uporabnost: serifi dajejo besedilu tudi videz prefinjenosti in verodostojnosti. In kar je za predavatelje ključnega pomena, je ta tradicionalna niansa, ki se pogosto ujema s poslovnim ali akademskim okoljem.

Najboljše pisave serif za predstavitve, vključno s primeri, kot so Times New Roman, Georgia in Garamond

Čeprav pri izbiri tipografskega partnerja ni univerzalnega odgovora, se je nekaj osnovnih pisav sans serif izkazalo za posebej učinkovite v kontekstu predstavitev:

 1. Times New Roman: To je najboljša izbira za podajanje uglajene proze brez motenj ali tveganja - podobno kot pri izbiri vaniljevega sladoleda v prodajalni sladoleda, polni eksotičnih okusov.
 2. Georgia: V nasprotju z bolj kompaktnim Times New Roman se Georgia s širšimi črkami razteza vstran, kar je prednost pri projiciranju na velike zaslone, kjer je pomemben vsak milimeter.
 3. Garamond: Če bi eleganca imela obliko pisave, bi to lahko bil Garamond, ki daje občutek starega sloga, ki nakazuje tradicijo, vendar se nekako ne zdi zastarel.

Vsaka pisava ima svoj pridih, hkrati pa ohranja jasnost od daleč, kar je ključni dejavnik pri predstavitvah diapozitivov na projektorjih ali monitorjih. Te izbire imejte v svojem arzenalu kot zanesljive možnosti, ne glede na to, ali želite prepričati trdne akademike ali pritegniti izkušene strokovnjake; so sinergični dodatki k vsaki bistveni vsebini, ki jo je vredno poslušati - ali še bolje - ukrepati, ko se aplavz umiri.

Sans Serif Pisave: Čiste in sodobne izbire za predstavitve

Uvod v pisave sans serif in njihove atribute

Če želite, da so druge pisave v vaši predstavitvi elegantne in sodobne, vam najprej priporočam pisave sans serif. Te tanke brezserifne pisave nimajo majhnih okrasnih črt - ali serifov - na koncu potez, ki jih imajo njihove podobne serifne pisave. Rezultat je čist in poenostavljen videz, ki je zelo primeren za digitalne zaslone, kjer je jasnost najpomembnejša.

Značilnosti pisav sans serif so:

 • Enostavnost: Njihova preprosta zasnova odpravlja vse navlake, tako da je besedilo čitljivo in neovirano.
 • Sodoben občutek: Izžarevajo auro modernosti in naprednosti.
 • Vsestranskost: Pisave brez serifov so lahko izjemno vsestranske, saj se dobro obnesejo tako pri naslovih kot tudi pri besedilih in logotipih.

Zaradi teh lastnosti so sodobne pisave sans serif izjemno priljubljene ne le pri predstavitvah, temveč tudi pri spletnem oblikovanju in oblikovanju blagovnih znamk podjetij.

najboljše pisave sans serif za predstavitve, kot so Arial, Helvetica in Calibri

Z izbiro najboljših pisav za PowerPoint in pravih vrhunskih pisav za PowerPoint lahko resnično spremenite učinek svoje predstavitve. Tukaj je nekaj najboljših brezvrstičnih pisav, ki združujejo berljivost in slog:

 1. Arial: Vseprisotna pisava, znana po svoji široki dostopnosti in jasni čitljivosti. Izjemno dobro se obnese tako za naslove kot za glavno besedilo.
 2. Helvetica: Pisava Helvetica, ki slovi po svoji vsestranskosti, si je v oblikovalskih krogih pridobila skoraj legendarni status. Zaradi nevtralnega videza je primerna za vse vrste predstavitev.
 3. Calibri: Pisava Calibri, ki je bila uvedena kot privzeta pisava v aplikacijah Microsoft Office, se je zaradi svojega toplega in mehkega značaja začela pogosto uporabljati.

Vsaka pisava iz te trojice vnese v predstavitev nekaj posebnega -rial je kot zanesljiv stari prijatelj, Helvetica daje občutek profesionalnosti, medtem ko je Calibri bolj ležeren, vendar po potrebi ohranja formalnost. Za uravnoteženo klasično predstavitveno pisavo, ki se dobro bere, ne da bi odvračala pozornost od vašega sporočila ali vizualnih elementov, je treba razmisliti o vključitvi ene od teh priljubljenih brezserifnih pisav.

Pisave in okrasne pisave: Kdaj jih uporabiti in kdaj se jim izogniti

Razprava o pisavah in njihovi ustrezni uporabi v predstavitvah

Ko se osredotočimo na področje pisav, se nam v mislih pojavijo podobe razpotegnjenih krivulj in elegantnih razcvetov. Pisave posnemajo tekočnost človeške pisave, pogosto z različnimi težami potez in značilnim slogom. V vaše diapozitive lahko vnesejo občutek osebnega dotika ali umetniške prefinjenosti. Vendar pa obstaja pridržek; zaradi njihove zapletene narave jih od daleč ni vedno mogoče brez težav prebrati.

Ustrezna uporaba vključuje skromno uporabo pisav. Upoštevajte jih za:

 • Naslovne diapozitive ali uvodne zaslone, kjer želite podati drzno izjavo.
 • Citati, ki si zaslužijo posebno pozornost ali so osebnostno obarvani
 • Posebne panoge, kot so načrtovanje porok ali luksuzne blagovne znamke, ki imajo koristi od njihovega prefinjenega vzdušja.

Dobro vodilo je, da so lahko pisane pisave tisto, kar potrebujete, če je potrebna čustvena teža ali slogovni odtenek.

Razmisleki pri uporabi okrasnih pisav v predstavitvah

Okrasne pisave so podobne kot kričeča oblačila - lahko osupnejo, a ob pretirani uporabi tudi pretiravajo. Te privlačne pisave po meri lahko predstavljajo edinstvene sloge, ki lahko dopolnjujejo teme, od retro do futurističnih.

Pred vključitvijo dekorativne tipografije upoštevajte naslednje točke:

 1. Čitljivost: Te domiselne pisave si vedno oglejte v različnih velikostih in razdaljah, da zagotovite čitljivost.
 2. Ustreznost konteksta: Oblikovni elementi morajo biti povezani z vašim sporočilom in se od njega oddaljevati.
 3. Količina besedila: Če imate goste sklope besedila, jih zaradi lažjega branja pišite v preprostejših slogih pisav; razkošje prihranite za naslove.

Ne pozabite, da je pri teh izrazitih pisavah ključnega pomena zmernost. Pretirana uporaba otežuje berljivost in lahko ustvari vizualni kaos ter razvodeni vaše glavno sporočilo. Ne glede na to, ali gre za eleganco s pisavo ali za vznemirjenje z okrasno pisavo, vas bo skrb za izkušnjo občinstva pravilno usmerjala.

Če povzamemo: čeprav lahko z izbiro pisav in okrasnih pisav v predstavitvi vnesete v posamezne diapozitive razkošje, lahko s pretirano uporabo tvegate jasnost zaradi sloga - treba je najti tisto pravo točko, kjer oblikovanje dopolnjuje vsebino, ne da bi jo zasenčilo. Izberite pametno!

Ne glede na to, ali želite predstaviti inovativnost ali vzbuditi zaupanje, je izbrana pisava tihi ambasador sporočila vaše predstavitve. Oglejmo si nekaj najboljših izbir standardnih pisav, ki jih imajo radi vodje predstavitev po vsem svetu.

Helvetica: Vsestranska pisava, primerna za različne teme predstavitev

Ne bi bil pošten, če ne bi začel z imenom Helvetica. Ni le priljubljena med množico, temveč je tudi kameleon v svetu tipografije. Helvetica, ki se je rodila leta 1957 v Švici, si je prislužila sloves izjemno vsestranske izbire za skoraj vsako temo predstavitve in se enako dobro obnese tako v sejnih sobah podjetij kot na ustvarjalnih razstavah.

 • Enotno in nevtralno: Njegove čiste in enotne linije so prijetne za oko in ne odvračajo pozornosti od vsebine.
 • Čitljivost: Zaradi izjemne jasnosti je zlahka berljiv tudi z razdalje, kar je ključnega pomena pri predstavitvah. Helvetica je zanesljiva pisava za pripravo diapozitivov, ki zahtevajo pozornost in ne pretiravajo s podrobnostmi.

Futura: Sodobna pisava z geometrijskimi oblikami za sodoben videz

Futura nas popelje na potovanje v leto 1927, vendar ostaja vedno sveža in sodobna. Ta pisava s kombinacijo ravnih črt in okroglih oblik elegantno pleše po zaslonu - prikimava geometrijskim oblikam.

 • Visoko stiliziran, a izjemno funkcionalen,
 • Naslovi so prefinjeni. Izbira pisave Futura sporoča, da razmišlja o prihodnosti, hkrati pa ohranja odlično berljivost. Upoštevajte, da ta posebna pisava najbolj blesti, če je uporabljena poredko - idealna je za naslove ali ključne točke in ne za osnovno besedilo.

Rockwell: Krepka in udarna pisava, idealna za poudarjanje ključnih točk

Naslednji je Rockwell - ime, ki vzbuja občutek moči in trdnosti. V začetku 20. stoletja je postalo tipografska zvezda, njegova drzna narava pa takoj pritegne pozornost:

 • Težke kapi: Zaradi njih je Rockwell nemogoče prezreti; to je idealno za poudarjanje kritičnih podatkov.
 • Avtoritativen, a dostopen: Kljub močnemu obnašanju ohranja prijetno toplino. Rockwella uporabite preudarno, da poudarite pomembne dele ali opomnike na koncu predstavitve in zagotovite, da se gledalcem vtisnejo v spomin še dolgo po tem, ko se zaprejo zavese.

Verdana: Jasna in berljiva pisava, primerna za spletne predstavitve ali prikaze

Ker se vse bolj premikamo po digitalnih področjih, je Verdana nepogrešljiv zaveznik - saj jo je Matthew Carter konec 90. let prejšnjega stoletja zasnoval posebej z mislijo na berljivost zaslona. Po čem se Verdana razlikuje?

 • Široki proporci: Izdelano je tako, da ostane jasno vidno na zaslonih z nizko ločljivostjo,
 • Velik razmik: Izboljša berljivost na različnih napravah in ločljivostih. V današnjem času, ko predstavitve pogosto najdejo svoje občinstvo prek pikslov in ne projektorjev, je izbira Verdane še posebej pametna za spletne seminarje ali virtualne sestanke.

Raleway: Elegantna pisava s širokim naborom uteži za dodatno prilagajanje

Naša priporočila zaokrožuje Raleway - razmeroma nov tekmovalec, ki ga odlikujeta eleganca in vsestranskost. Raleway, ki je bil sprva izdelan kot obraz za prikazovanje, se je razvil v polnopravno družino, ki ponuja številne različice teže:

 1. Lažje uteži se odlično obnesejo pri občutljivih opisih,
 2. Težje možnosti zagotavljajo učinek, kjer je to potrebno,
 3. Deluje usklajeno tako na tiskanih izpisih kot na zaslonih. Izbira rešitve Raleway oblikovalcem ponuja ustvarjalno svobodo - omogočajo jim, da oblikujejo vizualno skladne, a hierarhično intuitivne diapozitive, ki so popolnoma prilagojeni vsakemu edinstvenemu kontekstu predstavitve.

Vsaka od teh pisav ima posebne prednosti, zaradi katerih se lahko potegujete za učinkovito tipografijo za naslednjo predstavitev. Pozorno premislite ne le o njihovem videzu, temveč tudi o tem, kako se ujemajo s tem, kar želite doseči estetsko in funkcionalno v okviru svojih diapozitivov.

Druge pomembne pisave za predstavitve

Pri oblikovanju popolne predstavitve je treba izbrati številne možnosti, med katerimi je tudi izbira prave pisave. Ne gre le za estetiko; izbira pisave po meri, ki dopolnjuje vašo predstavitev, lahko bistveno vpliva na to, kako vaše občinstvo obdeluje informacije, ki jih posredujete. Poleg najpogostejših izbir si pozornost zasluži še nekaj drugih pisav za predstavitve, ki zagotavljajo vizualno jasnost in dodajajo značaj diapozitivom.

Pisava Montserrat je postala priljubljena zaradi svojih geometrijskih oblik, ki spominjajo na klasično urbano tipografijo iz sredine 20. stoletja. Njena vsestranskost je očitna - ponuja številne teže in sloge, ki zagotavljajo doslednost pri različnih vsebinah v vaši predstavitvi. Montserrat se od tanke in nežne do krepke in odločne pisave odlično poda v naslove, podnapise in vse, kar je vmes.

Roboto: humanistična pisava brez serifa, znana po berljivosti na digitalnih zaslonih

Roboto ponuja harmonično mešanico mehanske trdnosti in prijaznih krivulj, kar ustvarja uravnoteženo prisotnost na zaslonu. Ta odprtokodna pisava sans-serif je bila skrbno izdelana za brezhibno čitljivost na mobilnih napravah in namiznih računalnikih, zato je zanesljiva izbira za vse digitalne predstavitvene platforme. S svojim naravnim ritmom branja Roboto zagotavlja, da gledalci udobno sprejmejo vsako besedo.

Bentham: Prehodna pisava Serif s klasičnim videzom

Bentham se odlikuje z eleganco, ki izhaja iz tradicionalne angleške pisave. Ta prehodna klasična družina pisav sans serif se odlično ujema s sodobnejšimi pisavami sans serif ali celo pisavami script, če so pravilno kontrastirane. Izraziti serifi pritegnejo pozornost, vendar ne pretiravajo - premišljena izbira, če želite diaprojekciji vdahniti starinsko ali dostojanstveno razpoloženje.

Libre Baskerville: Tradicionalna pisava Serif z elegantnim pridihom

Pisava Libre Baskerville je kot nalašč za vse, ki občudujejo estetiko klasične literature, saj ohranja šarm stare šole in hkrati optimizira berljivost na digitalnih zaslonih. Njegova visoka višina x omogoča, da je pisava še posebej jasna pri projekciji ali prikazu na spletu - tako se lahko osredotočite na ključne besedilne elemente, ne da bi se pri tem obremenjevali.

Tahoma: Kompaktna brezserifna pisava, primerna za manjše besedilo in napise

Tahomo odlikujejo razmiki med črkami, ki pomagajo ohranjati čitljivost tudi pri manjših velikostih - idealna lastnost pri besedilih pod črto ali podrobnih opombah v predstavitvah. Poleg tega močna struktura črk Tahoma ohranja jasnost na zaslonih z nižjo ločljivostjo, kjer bi se sicer lahko izgubile zapletene podrobnosti.

Poppins: Geometrična brezserifna pisava, ki dobro deluje na različnih velikostih zaslona

Poppins je tako prilagodljiv kot eleganten, saj je nastal iz geometrijskih oblik, vendar je z uravnoteženimi razmerji zmehčan, zato je vsak diapozitiv jasen in vizualno prijeten ne glede na medij gledanja. Obsežna družina omogoča ustvarjalno združevanje med različnimi utežmi, kar zagotavlja učinkovito izražanje hierarhije v vsakem delu vašega govora.

Z izbiro teh pisav lahko vnesete skladnost, prefinjenost ali sodobnost v svojo predstavitev, odvisno od tega, kaj zahteva. Ne pozabite, da vsaka pisava nosi svojo osebnost - vidik, ki ga lahko uporabite za spretno izražanje tona svojega sporočila.

Nasveti za izbiro najboljše pisave za predstavitve

Izbira prave pisave za predstavitev je lahko enako pomembna kot sama vsebina predstavitve PowerPoint. V tem poglavju boste našli bistvene nasvete, ki vam bodo pomagali pri izbiri pisave, ki ne le dopolnjuje vaše diapozitive in sporočilo PowerPoint, temveč tudi zagotavlja, da je podano jasno in udarno.

Razmislite o temi in tonu predstavitve.

Pri izbiri pisave se morate ravnati po bistvu predstavitve. Če predstavljate slovesno ali formalno temo, lahko tradicionalne pisave serif, kot sta Times New Roman ali Garamond, okrepijo resnost vašega sporočila. Medtem lahko inovativnim projektom koristijo gladke linije priljubljenih pisav sans serif, kot sta Helvetica ali Calibri, ki izražajo sodobnost in naprednost.

Pred dokončnim oblikovanjem tipografije si vzemite čas za razmislek o teh temah:

 • Formalnost v primerjavi z neformalnostjo
 • Tradicionalne in najsodobnejše teme
 • Pričakovanja občinstva glede na temo

Z uskladitvijo teh elementov uskladite to, kar vidim na zaslonu, s tem, kar slišijo od vas, in ustvarite celovito izkušnjo občinstva.

Zagotovite berljivost z izbiro pisav z ustrezno velikostjo in razmikom med vrsticami.

Zelo pomembno je, da lahko vsaka oseba, ki sedi v sobi ali se ji pridruži virtualno, brez težav prebere vaše diapozitive, ne da bi mrko gledala. Tukaj je opisano, kako lahko to zagotovite:

 • Izberite večje pisave: Najmanjša velikost pisave 24 pik bi morala zagotavljati vidnost tudi na daljavo.
 • Bodite pozorni na razmik med vrsticami: Razmiki med vrsticami izboljšajo čitljivost, zlasti pri blokih besedila; naj bodo 1,2- do 1,5-krat večji od višine znakov.

Te smernice so ključnega pomena, saj če informacije na zaslonu niso takoj jasne, vključenost upade, prav tako pa se zmanjša tudi ohranjanje predstavljenih informacij.

Ustvarite vizualno zanimivost s kombiniranjem pisav in kontrastom

Združevanje različnih vrst pisav dodaja diapozitivom dinamično zanimivost, hkrati pa pomaga razlikovati dele ali poudariti ključne točke. Na primer, kontrast med krepko serifno glavo in preprosto brezserifno pisavo za glavno besedilo lahko subtilno pritegne pozornost na glavne naslove, ne da bi preglasil drobne podrobnosti pod njimi.

Pri mešanju pisav:

 • Omejite se: Uporabite največ dva do tri dopolnjujoče se sloge, da ne bi preobremenili gledalcev.
 • Združite nasprotja: To pomaga pri hierarhiji, ki sporoča, na kaj se je treba najprej osredotočiti.

Ne pozabite, da je kohezija pomembnejša od zapletenosti; čitljivi kontrasti vedno zasenčijo umetniško zmedo.

Učinkovita uporaba barv za povečanje vizualnega učinka predstavitve

Še eno močno orodje, ki vam je na voljo, so barve. Če jo v predstavitvah uporabljate preudarno, lahko okrepi blagovno znamko, vzbudi čustva in olajša razumevanje.

Pri vključevanju barv v tipografijo upoštevajte te napotke:

 • Kontrast je kralj: Temno besedilo na svetlem ozadju in obratno zagotavlja največjo berljivost.
 • Koncepti barvnega označevanja: Različni odtenki lahko predstavljajo različne teme ali občutke, izražene v govorjeni vsebini.

Naj bo še tako mamljivo, da bi na vsako diapozitivno stran razpršili nešteto barv - upirajte se! Omejitev pogosto pomeni prefinjenost; pametno omejena paleta dobro odraža tudi strokovnost voditelja.

S premišljeno uporabo teh premislekov - v kombinaciji z njimi - sem pridobil zaupanje v pripravo vizualno privlačnih predstavitev, ki prepričljivo in jasno sporočajo ključna sporočila; zdaj ste tudi vi pripravljeni za to!

Zaključek: Ustvarjanje vtisa z izbiro pisave

Potovanje po tipografski pokrajini je lahko za vaše diapozitive preobrazba, saj najboljša pisava za predstavitev postane ključno orodje v vašem komunikacijskem arzenalu. Ne gre le za to, da so besede čitljive, temveč za to, da zbujajo odmev. Ne pozabite, da ima vsaka pisava svojo težo in osebnost - ustvarja različne tone, ritme in aure, ki vašemu sporočilu vdahnejo značaj.

Ponovno poudarite pomen izbire prave pisave za predstavitve.

Ustvarjanje prepričljivih predstavitev presega dobro raziskana dejstva in številke; estetski elementi imajo temeljno vlogo pri tem, kako občinstvo sprejema vašo vsebino. Izbira optimalne pisave je ključnega pomena - z njo zagotovite jasnost, ustvarite razpoloženje, poudarite pomembne točke in pokažete strokovnost. Ne bodite v zmoti; dobro izbrana pisava ima moč, da v nekaj trenutkih pritegne ali izgubi pozornost občinstva.

Povzemite ključne premisleke in nasvete za izbiro vplivne pisave.

Pozivam vas, da pri izbiri pisav upoštevate te dejavnike:

 • Usklajenost s temo in tonom: Poskrbite, da bo vaša pisava odražala temo in čustva vaše predstavitve.
 • Berljivost: Optimalna velikost in razmik med vrsticami sta tu vaša zaveznika.
 • Združljivost med napravami: Zagotavljanje skladnosti na različnih zaslonih preprečuje nenamerne težave s prikazom.
 • Kontrast in združevanje: Kontrast: premišljeno izkoristite kontrast, da pritegnete pozornost. Eksperimentirajte z združevanjem pisav, da v besedilu ustvarite dinamično hierarhijo.

omogočite bralcem, da se pri prihodnjih predstavitvah premišljeno odločajo o izbiri pisave.

Zdaj ste seznanjeni s tem, kaj je odlična predstavitvena pisava - od sodobnih klasičnih pisav serif, kot je Garamond, do robustnih brezserifnih pisav, kot je Helvetica. Vendar je to šele začetek. Svet tipografije je obsežen in zrel za tiste, ki so se pripravljeni poglobiti, da bi razvili svoje oko za pisavo, ki bo vašemu delu nenehno dodajala prefinjenost in učinek.

Naj vsaka diapozitivna stran odraža namerno oblikovanje, tako da izberete pisave, ki ne le izražajo, temveč tudi krepijo vaše sporočilo. Uporabite to znanje kot kompas in orodje, ki vas bo vodilo pri oblikovanju pripovedi, ki bodo odmevale še dolgo po tem, ko se zavese zaprejo. Zdaj pa pojdite naprej - z vsako namensko izrečeno besedo - pripravljeni ste pustiti neizbrisen pečat v mislih in srcih z najboljšo pisavo za predstavitev, ki je prilagojena prav vam.

Mind the Graph: vaše naslednje priljubljeno orodje za predstavitev

Ste naveličani dolgočasnih predstavitev, ustvarjenih z nizkokakovostnimi slikami Google? Spoznajte Mind the Graph in njegove neverjetne funkcije oblikovanja, ki vam bodo pomagale ustvariti čudovite predstavitve z najboljšimi pisavami in še boljšimi ilustracijami. Prijavite se brezplačno in začnite raziskovati njihovo galerijo z več kot 300 predlogami, ki bodo navdih za vaše naslednje stvaritve.

znanstveno natančni plakati
logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge