Če potrebujete znanstvene ilustracije, tukaj je krajza vas imamo dobesedno na tisoče znanstvenih ilustracij, vključno z več temami s področja biologije, ekologije, znanosti o življenju, zdravstvenih ved in medicine/anatomije.  

To je zbirka ilustracij, ki so jih zahtevale stranke, v tem primeru vse, kar je povezano s človeško anatomijo. Primerno za raziskovalce, znanstvenike in učitelje.

Oglejte si nekaj primerov znanstvenih ilustracij, ki so že na voljo na Mind the Graph. Tudi če na platformi ne najdete točno tistega, kar potrebujete, se naročite na storitev znanstvene ilustracije na zahtevo.

Ilustracije anatomije človekaŽelim uporabiti medicinske znanstvene ilustracije iz Mind the Graph. Kako lahko to storim?

Ok, uporaba naših ilustracij je zelo preprosta! Mind the graph je spletna platforma, ki znanstvenikom in učiteljem omogoča, da na privlačen in profesionalen način ustvarijo svoje predstavitve, članke in grafične izvlečke. Zato jo lahko brezplačno preizkusite in preverite vse znanstvene ilustracije, ki so na voljo.

Kot smo že omenili, lahko številke kombinirate z oblikami, grafikoni, besedilom in naložite svoje slike ter tako ustvarite celotno predstavitev, grafični izvleček ali znanstveno infografiko. Brezplačni uporabnik ste lahko, dokler želite, vendar boste imeli omejene funkcije.

S spletno stranjo  nekaj dolarjev na mesec kot naročnik lahko uporabljate neomejene funkcije. Poleg tega boste lahko brez dodatnih stroškov zahtevali nove ilustracije. Pravzaprav večina naših ilustracij temelji na zahtevah naših naročnikov.

Poleg tega boste lahko samostojno pripravili svojo predstavitev in grafični izvleček ter zahtevali le tisto, kar je potrebno za vašo raziskavo.

Ali lahko te ilustracije uporabim v svojih publikacijah?

Da.
Naš cilj je izboljšati komunikacijo v znanosti ter pomagati znanstvenikom in zdravnikom, da svoje rezultate sporočijo na razumljiv in privlačen način. 

Zato lahko svoje stvaritve uporabljate v referatih, razredih, knjigah, družabnih medijih in karkoli želite. Če pa ste brezplačni uporabnik, morate v svoji publikaciji ohraniti vodni znak in navesti graf. Če ste naročnik, vam zdaj ni treba navajati naše navedbe (vendar bi bilo super, če bi to storili)!

 

[Ok, želim preizkusiti platformo!]
logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge