Dacă aveți nevoie de ilustrații științifice, aici este locul, avem literalmente mii de ilustrații științifice pentru dumneavoastră, inclusiv mai multe subiecte din Biologie, Ecologie, Științele vieții, Științele sănătății și Medicină/Anatomie.  

Aceasta este o colecție de ilustrații cerute de clienți, în acest caz, tot ce ține de anatomia umană. Ideal pentru cercetători, oameni de știință și profesori.

Consultați câteva exemple de ilustrații științifice deja disponibile pe Mind the Graph. Și chiar dacă nu găsiți exact ceea ce aveți nevoie în platformă, încercați să vă abonați pentru a utiliza serviciul de ilustrare științifică la cerere.

Ilustrații de anatomie umanăVreau să folosesc ilustrațiile științifice medicale din Mind the Graph. Cum pot face acest lucru?

Ok, pentru a utiliza ilustrațiile noastre este foarte simplu! Mind the graph este o platformă online care permite oamenilor de știință și profesorilor să își creeze propriile prezentări, lucrări și rezumate grafice într-un mod atractiv și profesional. Așadar, o puteți încerca gratuit și puteți verifica toate ilustrațiile științifice disponibile.

De asemenea, puteți combina, așa cum am spus mai sus, cifrele cu forme, diagrame, text și puteți încărca propriile imagini pentru a realiza o întreagă prezentare, un rezumat grafic sau un infografic științific. Poți fi utilizator gratuit atât timp cât dorești, dar vei avea caracteristici limitate.

Cu  câțiva dolari pe lună puteți beneficia de caracteristici nelimitate în calitate de abonat. În plus, veți putea solicita noi ilustrații fără costuri suplimentare. De fapt, cele mai multe dintre ilustrațiile noastre se bazează pe cererile abonaților noștri.

În plus, veți avea autonomia de a vă asambla propria prezentare și propriul rezumat grafic, solicitând doar ceea ce este necesar pentru cercetarea dumneavoastră.

Pot să folosesc aceste ilustrații în publicațiile mele?

Da.
Scopul nostru este de a îmbunătăți comunicarea în domeniul științei și de a ajuta oamenii de știință și medicii să își comunice rezultatele într-un mod ușor de înțeles și atractiv. 

Prin urmare, vă puteți folosi creațiile în lucrări, cursuri, cărți, social media și orice altceva doriți. Dar, dacă sunteți un utilizator gratuit, trebuie să păstrați filigranul și să citați graficul în publicația dvs. Acum, dacă sunteți abonat, nu este nevoie să ne citați (dar ar fi minunat dacă ați face-o)!

 

[Ok, vreau să încerc platforma!]
logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane