Vorbim mult despre modul în care știința se schimbă și devine mai interactivă. De asemenea, observăm zilnic avalanșa de informații, deoarece urmărim cu greu noile descoperiri făcute. Ei bine, noi putem depune mărturie despre toate aceste fapte în fiecare zi. Cu toate acestea, în afară de faptele evidente, ce se mai întâmplă? De exemplu, ce noi tehnologii sunt dezvoltate pentru ca fluxul științific să se schimbe?

Știința devine din ce în ce mai interactivă și mai ușor de înțeles. Noile tehnologii cuprind multe idei, iar una dintre ele este comunicarea vizuală. Aceasta înseamnă infografice, rezumate grafice, ilustrații 2D și 3D, videoclipuri etc. Se pare că toate informațiile științifice scrise se transformă în informații vizuale.

Un bun exemplu al modului în care informațiile vizuale pot fi extrem de relevante în știință este Nucleus Medical Media. Compania există din 1997. Cu toate acestea, nivelul producțiilor lor nu a mai fost văzut până acum. informații vizuale

Serviciul lor de informații vizuale se potrivește tuturor nevoilor publicului medical. Rezultatul este un material precis și frumos, pregătit pentru a fi utilizat în comunicarea științifică.

Oricât de uimitor ar fi Nucleus, au mai făcut un pas care arată cât de departe intenționează să ajungă. Noile videoclipuri publicate pe rețelele lor de socializare prezintă noile tendințe în materie de tehnici video online. Exemplul de mai jos folosește instrumentul 360° pentru a aduce o privire mai atentă în interiorul corpului uman. Vedeți singur!

informații vizuale

Simțirea în interiorul unei celule sau a unei părți a corpului uman și posibilitatea de a interacționa cu aceasta ajută la înțelegerea modului în care funcționează procesele.

Știința nu urmează pașii lumii în ceea ce privește îmbunătățirea comunicării. La ce alte lucruri uimitoare ne putem aștepta în viitor?

informații vizuale

Iată alte câteva subiecte care v-ar putea interesa:

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane