Soms krijg ik e-mails van wetenschappers, ingenieurs, teatchers en andere professionals die zeggen: Oh, ik hou van Mind the Graphmaar is alleen voor levenswetenschappers. Dit is een veelgemaakte fout. Aanvankelijk richtten we ons op biologische en medische illustraties, maar we groeien en we willen infographics kunnen maken die verder gaan dan de biowetenschappen.

Dit bericht gaat dus over een samenwerking om te laten zien hoe infographics de communicatie op alle kennisgebieden kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld, hoe je je verkoopvaardigheden?

Volgens Verkoopmaatjehet eerste wat we moeten overwegen om de verkoop te verpletteren is om 100% toegewijd te zijn. Bewijs anderen dat uw actie luider spreekt dan woorden. De meeste kopers geloven dat vertrouwen een vitale rol speelt om uw klant te overtuigen. Behoud uw trouwe klant door een stap vooruit te zetten en koper te begeleiden bij het aanpakken van bepaalde tekortkomingen na het doen van een aankoop. De meeste kopers hebben verkopers nodig die hun bedrijf kunnen laten groeien door enkele innovatieve ideeën uit te voeren.

Een van de meest voorkomende zaken waar bedrijven aan denken is dat werknemers hun tijd op de juiste manier gebruiken. U kunt uw tijd beginnen te gebruiken door uw tijd bij te houden en na te gaan waar u uw tijd gedurende de dag doorbrengt. Zodra u de indeling hebt, kunt u plannen welke activiteit u moet schrappen om productief te zijn. Wees een vaardige Littlemore door de verkoopkansen te identificeren en te winnen, u te richten op accountgroei en consultatieve verkoop te ontwikkelen. De meeste verkopers werken samen en luisteren naar hun kopers.

 

Verkoop infografieën

Verkoopdoelen-in-2018-infographic

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sales Mate. Als u nieuwe illustraties in Mind the Graph wilt, schrijf dan naar contact@mindthegraph.com

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen