Hallo daar! Ben je opgewonden voor het weekend? Wij ook! Vrijdag is ook de dag dat we onze nieuwste aanwinst aan onze illustratie bibliotheek laten zien. Zoals u wellicht weet, hebben wij de grootste bibliotheek van wetenschappelijke illustraties, met meer dan achtduizend wetenschappelijke illustraties. Maar het is belangrijk om te benadrukken dat we naast illustraties voor biowetenschappen ook collecties hebben van menselijke en sociale wetenschappen, onderwijswetenschappen en technische illustraties.

Deze week hebben we ons op verzoek van abonnees gericht op de technische illustraties. Dit is een van de beste eigenschappen van mind the graph: Als je de illustratie die je nodig hebt niet vindt, kun je die zonder extra kosten aanvragen. 

Dus, zonder verder oponthoud, laat ons de nieuwe illustraties zien:

Olieplatforms

We hebben verschillende illustraties gemaakt om verschillende olieplatforms te laten zien. Bovendien hebben we twee stijlen, één die het volledige platform toont, terwijl de andere een kortste versie toont, met een lege ruimte die een snede illustreert.

aardolie_wetenschappelijke_illustraties

Huizen en gebouwen

Als u een architect of een burgerlijk ingenieur bent, vindt u deze nieuwe bouwillustraties misschien leuk. Onze abonnee vroeg ze om het verschil te illustreren tussen kleine dorpen en grote steden, maar u kunt ze aanpassen aan uw behoeften.

huizen_gebouwen_wetenschappelijke_illustraties

Senergiecentrale olar

Deze illustraties zijn nuttig om een grafische samenvatting of presentatie te maken over schone energie en duurzaamheid:

 

zonne-energie_wetenschappelijk_illustraties

Grafeen en nanovezels

Voor scheikunde, natuurkunde en materiaalkunde hebben we verschillende illustraties van koolstofmoleculen gemaakt. We hebben al een grote collectie van dit soort materialen. Bekijk ze maar eens!

grafeen_wetenschappelijk_illustraties

Kan ik deze illustraties gebruiken om mijn werk te laten zien?

Ja. Wij zijn een online platform om de communicatie in de wetenschap te verbeteren. U vindt al deze illustraties en nog duizenden andere op Mind the Graph. We hebben een gratis plan dat u toegang geeft tot alle illustraties. Het gratis plan is echter niet onbeperkt en u moet ons aanhalen en het watermerk behouden. Dus, als u het watermerk niet wilt behouden, kunt u voor een paar dollar upgraden en ervaar onbeperkte mogelijkheden. Uw illustraties zijn binnen enkele dagen klaar. Klaar om te beginnen?

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen