Αν είστε καθηγητής ή αν παρουσιάζετε τα δεδομένα σας σε επιστημονικά συνέδρια, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε την προσοχή του ακροατηρίου. Μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο αν κάνετε πειράγματα σε νέους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας. Πρέπει πάντα να επιλέγετε το καλύτερο περιεχόμενο, να βελτιώνετε τις ικανότητές σας στην ομιλία και να δημιουργείτε μια παρουσίαση που τραβάει τα βλέμματα. Αν θέλετε να κάνετε φοβερές παρουσιάσεις, το μυαλό το γράφημα μπορεί να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για εσάς.

Οι συνδρομητές έχουν απεριόριστο αριθμό διαφανειών προς χρήση και μπορούν να παρουσιάζουν απευθείας από την πλατφόρμα. Με χιλιάδες διαθέσιμες επιστημονικές απεικονίσεις, είναι πιο εύκολο να τραβήξετε την προσοχή του ακροατηρίου.

Επιπλέον, πολλοί συνδρομητές του γραφήματος χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να δημιουργήσουν τις παρουσιάσεις τους και να απονείμουν...βραβευμένες επιστημονικές αφίσες για επιστημονικό συνέδριο.

Rui-παρουσίαση

Αν θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας παρουσίαση στο Mind the Graph, παρακολουθήστε το σεμινάριό μας για να δείτε πόσο απλό είναι να βελτιώσετε την επικοινωνία σας:

Αν σας άρεσε το βίντεο, δοκιμάστε το γράφημα και ξεκινήστε τις δικές σας παρουσιάσεις:

infographic63724 (1)

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα