Αν είστε ένας από τους χρήστες μας, πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι το Mind the Graph υφίσταται κάποιες αλλαγές. Βελτιώνουμε καθημερινά την πλατφόρμα μας για να την κάνουμε ακόμη πιο σημαντική για την επικοινωνία της επιστήμης και για εσάς.

Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Υπάρχουν ακόμα πολλές εκπλήξεις!

Τις τελευταίες ημέρες, οι χρήστες μας έχουν στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας λένε πόσο ενθουσιασμένοι είναι με τις νέες ενημερώσεις που είναι διαθέσιμες στη βιβλιοθήκη απεικονίσεων. Αν δεν τις έχετε δει ακόμα, μη χάνετε χρόνο και συνδεθείτε!

Εδώ είναι μόνο μια γεύση από το τι θα δείτε στη βιβλιοθήκη εικονογραφήσεων μέσα στην πλατφόρμα μας. Όλες οι εικονογραφήσεις είναι διαθέσιμες για όλους τους χρήστες!βιβλιοθήκη εικονογράφησης

Ακολουθούν μερικές εικόνες για τον αιματολογικό φραγμό του εγκεφάλου. A αίτημα από έναν από τους Premium χρήστες μας!

Βιβλιοθήκη εικονογραφήσεων

Φτιάξαμε επίσης κάποιες εικονογραφήσεις για αθλητικές δραστηριότητες. Τι θα λέγατε να τις χρησιμοποιήσετε για μια παρουσίαση ή έναν φάκελο;

βιβλιοθήκη εικονογραφήσεων

Αυτά τα φτιάξαμε για πλάκα. Αστειεύομαι!

Η φωτογράφιση νεκρών ποντικιών μπορεί να είναι λίγο πολύ αηδιαστική για επιστημονικές εργασίες ή παρουσιάσεις. Έτσι, τι θα λέγατε αν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απεικονίσεις αντ' αυτού; Προχωρήστε! Βρίσκονται όλες στη βιβλιοθήκη εικονογραφήσεών μας!

βιβλιοθήκη εικονογραφήσεων

Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις απεικονίσεις και πολλές άλλες στην πλατφόρμα μας! Αν δεν βρείτε αυτό που χρειάζεστε, γίνετε Premium χρήστης και ζητήστε όσες απεικονίσεις θέλετε στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Είστε περίεργοι για τη βιβλιοθήκη εικονογραφήσεών μας;βιβλιοθήκη εικονογραφήσεων

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα