Γεια σας! Όπως ίσως γνωρίζετε, η Παρασκευή είναι η μέρα που μοιραζόμαστε τις νέες επιστημονικές απεικονίσεις που είναι διαθέσιμες στο mind the graph. Αυτή την εβδομάδα προσθέσαμε αρκετές αποκλειστικές απεικονίσεις για τις επιστήμες της ζωής. Οι εικονογραφήσεις μας είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες του mind the graph (συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν χρηστών).

Ελέγξτε αυτή την ανάρτηση για να δείτε τις πιο πρόσφατες απεικονίσεις της επιστήμης της ζωής, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι τα παρακάτω στοιχεία αποτελούν μόνο ένα μικρό δείγμα της πλήρους βιβλιοθήκης μας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις απεικονίσεις απλά ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το mind the graph.

Εικονογραφήσεις γεωργίας και γεωπονίας

Αγρότης και φυτεία

απεικόνιση αγρότη και φυτείας

Λιπάσματα και φυτοφάρμακα

λίπασμα φυτοφάρμακο

Αγροτικά ζώα

απεικόνιση αγελαδοτροφείου

Ηλίανθος - με ρίζες, μίσχους και φύλλα

ηλίανθος

Εργαστηριακά ζώα και in vivo πειράματα 

Εξέλιξη όγκου αρουραίου

απεικόνιση όγκου αρουραίου

Διαδικασία παρακέντησης της απολίνωσης του τυφλού στο ποντίκι

απεικόνιση τυφλού εντέρου αρουραίου

Τοποθέτηση κεφαλικού καθετήρα Beagle

απεικόνιση της διαδικασίας beagle 1

Σφαιρίδια ζωοτροφών

pellets ζωοτροφών

Θέλω να χρησιμοποιήσω απεικονίσεις της επιστήμης της ζωής από το μυαλό το γράφημα. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό;

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που επιτρέπει σε επιστήμονες και εκπαιδευτικούς να δημιουργούν τις δικές τους παρουσιάσεις, εργασίες και γραφικές περιλήψεις με ελκυστικό και επαγγελματικό τρόπο. Έτσι, μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν και να ελέγξετε όλες τις διαθέσιμες απεικονίσεις. Εκτός αυτού, μπορείτε να συνδυάσετε τα σχήματα με σχήματα, διαγράμματα, κείμενο και να ανεβάσετε τις δικές σας εικόνες για να φτιάξετε μια ολόκληρη παρουσίαση. Μπορείτε να είστε δωρεάν χρήστης όσο θέλετε, αλλά θα έχετε περιορισμένες δυνατότητες.

Ωστόσο, με λίγα δολάρια το μήνα μπορείτε να απεριόριστες δυνατότητες. Επιπλέον, θα μπορείτε να ζητήσετε νέες απεικονίσεις χωρίς επιπλέον κόστος. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες εικονογραφήσεις μας βασίζονται σε αιτήματα των συνδρομητών μας. Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;

Έχουμε επίσης ένα κέντρο βοήθειας με διάφορα σεμινάρια και το όροι χρήσης. Αλλά αν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@mindthegraph.com.

Αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα