Ако сте преподавател или ако представяте данни на научен конгрес, вероятно знаете колко трудно е да задържите вниманието на аудиторията. Може да е още по-лошо, ако се занимавате с млади хора. Съществуват много инструменти, които можете да използвате, за да подобрите презентациите си. Винаги трябва да избирате най-доброто съдържание, да подобрявате ораторските си умения и да създавате привличащи вниманието презентации. Ако искате да правите страхотни презентации, умната графика може да бъде мощен съюзник за вас.

Абонатите могат да използват неограничен брой слайдове и да представят презентации директно от платформата. С наличните хиляди научни илюстрации е по-лесно да привлечете вниманието на аудиторията.

Освен това много от абонатите на графиката използват платформата, за да създават своите презентации и награди.печеливши научни постери за научен конгрес.

Представяне на Rui

Ако искате да създадете своя собствена презентация в Mind the Graph, гледайте нашия урок, за да видите колко лесно е да подобрите комуникацията си:

Ако видеоклипът ви е харесал, опитайте се да разгледате графиката и да започнете свои собствени презентации:

Инфографик63724 (1)

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони