Meritați o scurtă pauză la serviciu pentru a vedea asta. La urma urmei, știința nu este făcută doar din grafice și statistici, uneori avem parte și de fotografii științifice uluitoare.

Nu e de mirare că iubim știința vizuală și, ne bucurăm să vă anunțăm că acum suntem pe pinterest! Așadar, pentru a sărbători acest lucru, împărtășim primul nostru top 5 despre natură și biologie pe pinterest.

Pinterest este o platformă online care vă poate ajuta să găsiți, să salvați și să partajați imagini și linkuri cu prietenii dumneavoastră. Urmăriți-ne pe pinterest și vedeți cele mai bune fotografii, ilustrații și știri despre știință.

Vedeți Top 5 fotografii de știință pe Pinterest:

 

Aruncă o privire și dă-i share dacă îți place și ție!

 

1.Flamingo's in gold de Wim van den Heever

 

7b5463cd5283600a43463bf6da167fd3

 

2. Acest Chameleon este atât de frumos în albastru, nu-i așa?

 

94a5bf02bf724402551b2b6cfb6a437a

 

3. Și această actină filamentoasă și microtubuli în fibroblastele de șoarece (celule) (1000x), Fluorescență. (Fotografie realizată de cercetătorul Heiti Paves)

 

nikon2003_1st_wittmann

 

4. Ce zici de această uimitoare artă cu hârtie realizată de artista Lisa Nilsson?

 

enhanced-buzz-23610-1336030178-4

 

5. O celulă umană HeLa strălucitoare și colorată, în curs de diviziune celulară (citochineză). ADN (galben), miozină II (albastru) și filamente de actină (roșu) (60x). (Fotografie realizată de Dr. Dylan Burnette - concurs Nikon small world)

 

celulă-hela-umană-cu-diviziune-celulară

 

Bonus: 

Pentru că, ei bine, chiar ne plac flamingo.

 

172a1235bdd6952d91f86e665e6762b9 (1)

 

Ești deja pe Pinterest? Spune-ne și nouă care este top 5 al categoriilor tale de natură și știință. De asemenea, știi că poți să împărtășești și tu fotografiile și creațiile tale, nu?

Împărtășește-ți propriile creații

 

Dacă sunteți utilizator Mind the Graph, vă puteți salva creațiile pe pinterest, astfel încât munca dvs. să ajungă la mai multe persoane. Puteți face acest lucru folosind extensia pinterest pentru google chrome sau firefox.

 

share-on-pinterest

 

Imaginile științifice sunt o modalitate formidabilă de a comunica mai bine noile descoperiri și de a promova cercetările. Dacă vreți să vedeți mai multe imagini uluitoare din domeniul științei, nu ratați aceste postări:

 

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane